Mi lehet Thanos legyőzésének a kulcsa?
#2 csakhogy akkor még nem volt nála az összes.Ha jól tudom akkor 2 még hiányzott neki.Idő kő ami Strange-nél volt és utána Vízió elme köve.De azt is csak úgy szerezte meg hogy visszatekerte az időt úgy hogy ő vette ki belőle a követ.
A válasz a kérdésre pedig nemtudni,csak tippelhetünk.
Vagy Marvel kapitány segít nekik
Vagy a Hangya kvantum világ utazás lesz
Vagy áll békèt kötni
Tényleg nemtudom,de ami biztos hogy a film után többet fogunk tudni 😂😂😂😂
Szerintem már több esélyük van, hogy a galaxis őrzői közül meghalt az űrlord. Hála égnek hogy elporladt.
Aztán a következő lépés szerintem az, hogy először is az összes túlélő bosszúálló/szuperhős egy helyre megy. Kibékülnek, összefognak.
Ezután jön valami ötlet. Megvalósítása. Stb.
Szerintem a lényeg azon van, hogy fogjanak össze. Mind. Mivel kevesebben vannak, többet látunk 1 1 karakterből. Én kíváncsi leszek a reakciókra, amikor látják egymást. Pl örülnék, ha Hangya nagyobb figyelmet kapna. Mordályhoz vajon mit fognak szólni? Tony és Steve hogyan találkoznak?
Ezeket várom :) bárcsak láthatnánk őket együtt :D mert külön külön, különböző helyeken is jók, és értem, 19 hőst nem lehet egy helyre tenni, de akkor is jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!