A The Gifted első évadjának mennyire van köze a másodikhoz?
Figyelt kérdés
Láttam előzetest a 2. évadról és nagyon megtetszett. A kérdés az az, hogy az első évadban is ugyanarról van szó?2018. nov. 17. 15:52
1/2 anonim válasza:
Összefügg. Már elég rég láttam az első évadot, és nem emlékszem teljesen, hogy mik is voltak benne, de igen, vannak összefüggő dolgok. Sőt, eléggé összefügg az egész.
Ha jól értem, kihagynád az első évadot, és csak a másodikat néznéd? Vagy pedig épp az, hogy az első évadot láttad, nem tetszett, és ezért gondolkodol a másikon? :D Én mindenképp ajánlom az első évadot, nekem tetszett. Illetve ugye vannak eléggé összefüggő dolgok, szóval nem árt azt se megnézni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam kihagyom az elsőt :D De akkor szerintem majd belenézek.
2018. nov. 17. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!