Miért dicsérik annyira az Egynyári kaland c. "ifjúsági" sorozatot?
Azért ebben a kategóriában tettem fel a kérdést, mert nem is mint filmet kritizálnám...
Ugyanis em igazán láttam belőle sokat. Azt viszont több helyen is olvastam, hogy mennyire jó ifjúsági sorozat. Na most vegyük a szereplőket. Egy fiú van benne, akire rá lehet mondani, hogy pocakosabb, és amennyire kivettem, őt egy személyben testesíti meg a lúzert. A többiek meg... Főleg a lányok! Mind modellalkatú finom kiscsajt egy deka felesleg nélkül. Ami persze jó, mert a sok tini/fiatal tud recsizni rá. De egy kevésbé tökéletes kinézetű ember hogyan azonosuljon a szereplőkkel? Legalább lenne benne egy plus size, ha már modellcsajokkal forgatunk, de még az sem, inkább hánytassa magát a tv-t néző kislány.
Komolyan az a bajod, hogy a legtöbb szereplőn nincsen felesleg? :D
Lehet azonosulni bármelyik karakterrel, nem attól függ, hogy hány kilós vagy te vagy a szereplő. Azonosulni egy szereplő helyzetével, személyiségével tud az ember, nem a kiló és pattanás számaival.
ne csak a karakterek külső tulajdonságát nézd, hanem a sorozat cselekményszálát is pl.
de ezek szerint te is csak egy felszínes ember vagy, aki a külsőségnél nem lát többet
amúgy télleg jó sorozat, ahhoz képest hogy a köztv gyártja és nem vmelyik kereskedelmi
2
"Azonosulni egy szereplő helyzetével, személyiségével tud az ember"
Sok tininek/fiatalnak probléma pl a súlya, és az ilyen problémák eléggé befolyásolják a helyzeteiket/személyiségüket.
A sorozatban - de javíts ki ha tévedek - van 3 majd' tökéletes külsejű csaj, akiknek a pasik körül forog a világ.
Nem látom benne azt a tanító szándékot/jelleget, ami miatt ifjúsági sorozatnak, és nem explotation lenne.
az 1.évadát megnéztem.
az alapján arról szól ez a sorozat,hogy ott az a 3 jó kis csaj benne és lehet várni,hogy mikor futkároznak fürdőruhában,vagy mikor melyik ruhában hogyan mutat a fenekük,mellük.
mert ezen kívül se épkézláb forgatókönyv,se sztori,se színészi játék nincs.
szerintem fura,hogy kapott 2. évadot egyáltalán.
7-es: Már a 4. évadot rendelték be.
Nekem ez egy könnyű kis sorozat. Nem kell gondolkozni közben, csak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!