Miért van az, hogy Havas Jont rengetegen utálják, Ned Starkot mégis szeretik?
Fórumokon,meg itt is olvasom,hogy sok embernek herótja van Havas Jontól,de Ned Starkkal semmi problémájuk,pedig ugyanaz a karakter a kettő. Max annyi a különbség,hogy a sorozatban rossz színész játsza Havast és plotarmoros,de a plotarmor is csak az 5.évadtól van,de Havast már azelőtt is utálták.
Az,hogy a színész rossz,csak egy dolog,mert a könyvfanok között is vannak akik nem szeretik.
Azért mert a könyvben és a filmben is a legunalmasabb, legegysíkúbb, legsemmitmondóbb, legtehetetlenebb karakter.
Pusztán annyi érdekesség köthető hozzá, hogy a szülei nem akárkik voltak...na az ő történetük érdekes, de a gyerekük csak sodródik az árral, egyedül semmire nem képes, mindig meg kell valakinek mentenie, de azért istennek van kábé beállítva, meg úgy néz ki ő az egész Trónok Harcában a titkos főszereplő, tehát ő a tűz és jég dala, meg a megígért herceg, meg azor ahai meg blablablablabla...mindezt úgy hogy meg se érdemli.
De még mindezt el lehetne nézni, ha fejlődne valahova a karaktere, de nem...ugyanúgy viselkedik, ugyanúgy gondolkodik, ugyanúgy nem tud semmit, mint az első évadban/első könyvben.
Jaime, Sansa, Daenerys, de még az a nyavalyás Theon is olyan orbitális karakterfejlődésen esnek át a történet során, hogy az ember csak néz és nem győz gyönyörködni benne, ez a Jon gyerek meg csak bámul bambán maga elé az esetek 98%-ban és mégis mindenki agyon sztárolja.
A színész meg aki alakítja a sorozatban csapnivalóan rossz, nem is értem, hogy ezt a készítők hogy gondolták, totál tehetségtelen...meg ahogy
kinéz...persze, majd Rhaegar Targayryennek pont egy ilyen törperománvajda kinézetű fia születik, ahham, persze...
Sajnos csak nemrég jöttem rá, hogy a Trónok Harcában, tulajdonképpen a színészek játéka borzasztó pocsék :S pedig meg voltam róla győződve még a korai évadok során, hogy ilyen jó szereplőgárdát még soha nem láttam, de rá kellett jönnöm, hogy nem a színészek jók, egyszerűen csak Martin olyan jól megírt karaktereket adott nekik, meg olyan jó párbeszédeket adott a szájukba, hogy megtévesztő módon sokan azt hitték ennyire jók a színészek. Van egy nagyon nagy Dany rajongó ismerősöm, aki egy időben odavolt Emilia Clarkért és elkezdte minden egyes filmjét megnézni...na akkor jött rá, hogy a csajszi ugyan a való életben nagyon cuki és barátságos, de a színészi teljesítménye az kábé nulla (már nem Dany rajongó). És még sok Trónok Harcás színész van hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!