Mert ha egy koponya lenne a mellkasán vagy egy lepke a p.náján az esztétikusabb lenne?
2017. szept. 27. 18:15
2/21 A kérdező kommentje:
Én most nem a motívumokba akartam belekötni, hanem a tetoválásra kiválasztott felületbe. Nem hallottam volna, hogy a pinát előszeretettel tetováltatnák körbe -annyira biztos nem, mint amennyire a combot divat-, de igen, az is undorító.
2017. szept. 27. 18:18
3/21 anonim válasza:
Nekem sehol sem tetszik a tetoválás egy nőn... Fèrfinèl is egyedül a felkar ahol lehet èrtelme, de magamnak azt oda se csináltatnèk.
2017. szept. 27. 18:19
4/21 anonim válasza:
Ezek a képek.. büntetni kéne, hogy valaki ilyet művel azokkal a gyönyörű combokkal. Leszarom, hogy semmi közöm hozzá, hogy mit csinál a testével, de véleményt nyilváníthatok.
2017. szept. 27. 18:20
5/21 anonim válasza:
Aki tetoválásellenes, annak tök mindegy, hol viseli ezt az illető, mindent " előnytelennek" tart.
Lehet, hogy a combon, hason, csípőn jelentős hízás/fogyás esetén más formát vesz fel a minta, ezért szerintem ezekre a területekre kell legjobban ügyelni.
De semmi közünk ahhoz, hogy ki mit varrat és hová. Ha ő úgy érzi jól magát...
Nekem aztán mindegy, hogy valakinek a combján van-e, vagy az egész testén, vagy épp sehol nincs. Nem ez alapján kell egy embert megítélni és tényleg nem tartozik ránk.
2017. szept. 27. 18:24
6/21 anonim válasza:
Nekem is a combomon van tetoválás. Hosszú vékony combomon.
A kérdés igazából mi is? Hogy van-e előnytelenebb hely?
Hát például a nemiszerven előnytelenebb
7/21 anonim válasza:
Létezik, igen pl. a homlok.
Nekem egyébként tetszenek a szép tetkók akkor is, ha combon vannak.
8/21 anonim válasza:
Vannak motívumok, amik jól néznek ki combon. Nekem annyi a problémám vele, hogy nehéz úgy elhelyezni, hogy látszódjon az egész. Az meg szerintem nem olyan szép, mikor kilóg mondjuk a rövidnadrág alatt egy része.
2017. szept. 27. 18:33
9/21 anonim válasza:
Arc és a mellkas, vagy mellek. Na az kiábrándító.
2017. szept. 27. 18:34
10/21 anonim válasza:
Az arc, nyak brrr, viszont van aki igy akar kitünni a hétköznapokból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!