Létezik előnytelenebb hely a tetoválásra, mint a női comb? Mégis rengetegen tetováltatnak oda.
Figyelt kérdés
Tudom, tudom... nem nekünk akarnak tetszeni, nem nekünk akarnak megfelelni, hanem maguknak, ők így érzik jól magukat, semmi közünk hozzá...
De valami eszméletlen előnytelen, és elrontja az egyik legszebb testrészük összképét.
2017. szept. 27. 18:13
21/21 anonim válasza:
Te azon gondolkodsz miért tetováltat a combjára, mert az szerinted mennyire előnytelen....én meg azon gondolkodom az emberek miért ilyen korlátoltak, hogy képtelenek elfogadni, ha valakinek a nézetei eltérnek az övékétől. Mindenkinek a saját háza táján kéne előbb söprögetni (önkritikát gyakorolni), mielőtt ítélkezik mások felett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!