Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Létezik előnytelenebb hely a...

Létezik előnytelenebb hely a tetoválásra, mint a női comb? Mégis rengetegen tetováltatnak oda.

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... nem nekünk akarnak tetszeni, nem nekünk akarnak megfelelni, hanem maguknak, ők így érzik jól magukat, semmi közünk hozzá...

De valami eszméletlen előnytelen, és elrontja az egyik legszebb testrészük összképét.

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 27. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
En no vagyok es egyebkent tetszenek a tetovalasok (marmint ugy altalanossagban) es en is szeretnek majd, de combon szerintem se valami elonyos. A comb, foleg a belso comb, azert mar intim terulet, erogen zona. Valamilyen szinten elrontja a meztelenseget, az intimitast ott szerintem. Nem tetszik. De nem mindenki olyan, mint en. Izlesek es pofonok. Nekem attol semmivel se rosszabb, hogy vkinek van a combjan tetko vagy nincs. Akkor olyan not keress, akinek nincs ott es nem is akar. Problem solved.
2017. szept. 27. 19:06
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Én maximum alkarra, felkarra, csuklóra, lábnál is maximum boka köré, és vádlin tudom elképzelni a tetoválást. A barátnőm az alkarjára tetováltatott egy tigrist ábrázoló képet ami baromi jól néz ki neki, de ezenkívül a jobb vállán van még egy virágmotívum, illetve a bokájára csináltatott volna egy láncot de abból semmi sem lett.

Én alapból nem látom egy tetoválás értelmét, mert egyrészt az mégis egy örökös dolog és előbb utóbb megunja az ember. Én 18 évesen tetováltattam a bal vállamra egy nonfiguratív motívumot egy tetováló ismerősöm akkor még csak hobbiból csinálta, gyakorolt inkább, és rábeszélt hogy varrassam magamra. Igaz nekem semmibe sem került, de mégis már életem végéig rajtam lesz, és eleinte tetszett, de már unom.

2017. szept. 27. 19:13
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Nekem meg tetszik ott, na, egyéni preferencia.
2017. szept. 27. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig van tetoválásom a lábam külső fele. Akinek nem tetszik, nem néz oda.
2017. szept. 27. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
*végig van tetoválva az egyik lábam külső fele
2017. szept. 27. 21:05
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

A linkelt képek valóban nem a legjobban sikerültek, az első kettő legalábbis, a harmadik nekem tetszik.

Igazából nagyon nem mindegy, milyen a minta, sok múlik rajta.

Egy full karos tetoválás nekem pl. sokkal kevésbé esztétikus egy nőn, mint a comb.

2017. szept. 27. 22:39
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem tetszik, de én egyébként is majdnem teljes testes takarást szeretnék, ha lenne rá pénzem. A combjaimra is kitaláltam ezt-azt, pedig egyáltalán nincsenek szép lábaim, sőt. Pont ezért akarok minél többet eltakarni belőlük. Nem tud meghatni, ha egy vadidegen, aki soha nem fogja látni a tetoválásaimat, nem tartja esztétikusnak az ilyesmit.
2017. szept. 27. 23:00
 18/21 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha a minta jó. Lehet hogy egyszer nekem is lesz ott, mert az az egyetlen nagyobb felület rajtam, amit látok is (elég kicsi és sovány vagyok).
2017. szept. 28. 01:12
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem szereted a tetoválásokat, ellenzed akkor sehol sem tetszik. Úgy van, ahogy leírtad, maguknak akarnak megfelelni és senki másnak. A comb egyébként is egy olyan terület, amit kevesebbszer látsz az utcán mint egy kart például, így az egy elég diszkrét hely. A tetoválások nagy részének jelentése van, és egy önkifejezési forma, így bárkit elítélni azok alapján hülyeség. Plusz az ember egy műalkotással (már ha minőségi tetoválás) lesz gazdagabb. Számomra vonzó egy tetovált nő. Ízlések és pofonok.

18/F

2017. okt. 1. 23:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem :D ha nem tetszik miért nézel rá? :D nézegess olyan csajokat akinek nincs tetoválása :D ennyi.... törődj a saját dolgoddal ember xD
2017. okt. 4. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!