Gyulai Dávid Dániel kérdése:
Szerintetek hogy fog folytatódni a Dragon Ball Super?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 17:25
21/29 A kérdező kommentje:
De én arra is gondoltam, hogy Gohannak más formái lesznek, mivel azt mondta, hogy ő más úton akar fejlődni. Szerintem olyan szintet fognak majd elérni Gokuék, ami még az ultra ösztönnél is sokkal erősebb. Az isteneknél is erősebb lesz. És ahogy már párszor írtam, jó lenne ha Goten és Trunks is fejlődne benne. Legalább az isteni szintet érnék el. Én nagyon reménykedem benne, hogy valami ilyesmi lesz.
2018. ápr. 5. 17:14
22/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mi lehet erősebb az Ultra Ösztönnél.
2018. ápr. 7. 09:04
23/29 A kérdező kommentje:
Ha van valami hír vagy ötlet, akkor írjatok.
2018. ápr. 13. 10:45
24/29 anonim válasza:
Persze, hogy lesz folytatása a sorozatnak. Teljesen egyértelmű volt, amikor Zeno a végén megkérdezte Gokut, hogy visszajön-e és azt mondta, hogy igen. Ez egy rejtett üzenet volt, hogy lesz folytatás.
25/29 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök! :D
2018. jún. 6. 09:31
26/29 A kérdező kommentje:
Lehet már tudni valamit a folytatásról?
2018. júl. 4. 21:21
27/29 A kérdező kommentje:
Nos lehet már tudni valamit?
2019. márc. 17. 09:54
28/29 anonim válasza:
jelenleg fut valami super dragon ball heroes nevű folytatás
29/29 A kérdező kommentje:
Az más. Az nem az eredeti folytatás.
2019. jún. 25. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!