Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek hogy fog folytatód...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Szerintetek hogy fog folytatódni a Dragon Ball Super?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 17:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a a korábban kitörölt 4 univerzummal, aztán lehet csak a felirat nem volt pontos a kívánságnál.
2018. márc. 31. 17:28
 2/29 anonim ***** válasza:
Son Gogut kiengedik a plazmából és megöli Szívtelen Sátánt.
2018. márc. 31. 17:35
 3/29 A kérdező kommentje:
Remélem az Ultra Ösztön elérhető lesz majd megint.
2018. márc. 31. 17:41
 4/29 A kérdező kommentje:
És nem csak Goku hanem Vegeta Gohan is eléri. Plusz lehetne idősebb Trunks és Goten is. Kaphatnának több szerepet.
2018. márc. 31. 17:42
 5/29 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy folytatják, és nagyon jó lesz.
2018. márc. 31. 18:55
 6/29 A kérdező kommentje:
És remékem figyelembe veszik a Dragon Ball Z befelyezését.
2018. márc. 31. 20:05
 7/29 anonim ***** válasza:

Dragon Ball recept:

Felbukkan egy ellenség, aki sokkal erősebb, mint a korábbiak. Gokuéknak esélye sincs ellene, ezért elmennek edzeni, vagy új technikát tanulni, majd ezután megkezdődik a harc, amiben Goku legyőzi az ellent.

Valószínűleg ez várható a folytatásban is.

Amúgy a trailer/teaser-ből kiderült, hogy egy Saiya-jin lesz az új ellenfél. Sokan úgy gondolják, hogy ő Yamoshi (az első Szuper Saiya-jin isten), de ez nyilván csak teória, nem biztos, hogy így lesz.

2018. márc. 31. 21:00
 8/29 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül. De mint írtam, remélem figyelembe veszik a Dragon Ball Z befejezését, mert ott ugyanis Goten meg Trunks már nagyok. Remélem ők is szerepet kapnak majd, és továbbfejlődnek, ahogy Gohan is. De majd minden kiderül, de szerintem jó lesz.
2018. márc. 31. 23:11
 9/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz az Ultra Ösztönnél erősebb forma is?
2018. ápr. 1. 16:14
 10/29 A kérdező kommentje:
Van egyébként arról hír, hogy lesz folytatása? Azt tudom, hogy lesz film, de hogy sorozatként fogják folytatni?
2018. ápr. 2. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!