Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tarantio 10 filmet fog rendezn...

Tarantio 10 filmet fog rendezni összesen igaz?!

Figyelt kérdés

De ha a Kill Bill filmeket egybe veszem, akkor is már 9-nél tart, pedig elvileg még kettőt fog rendezni.

Ha jól sejtem, akkor a 4 szoba filmet nem veszik ide a 10-hez, de miért nem?

2018. márc. 23. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy ez még mindig kérdés...

Abban egy JELENETET rendezett, nem a filmet.

De legalább vágod, hogy a Kill Bill egy film és sikerült a Született gyilkosokat is elfelejteni.

2018. márc. 23. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyilván a Négy szoba nem tartozik ide, nem több, mintha egy sorozat epizódot rendezett volna.

Kutyaszorítóban

Ponyvaregény

Jackie Brown

Kill Bill (számítson egynek)

Grindhouse

Becstelen Brigantyk

Django elszabadul

Aljas nyolcas

Ez így nyolc, szóval simán van még kettőnek hely.

Másrészt Tarantino azt mondta, hogy egy életmű maximum tíz filmből áll, lehet, hogy ezután azt is mondta, hogy nem rendezne ő se többet, ezt nem tudom. Ő is csak ember, az emberek beszélnek, ha talál olyan témát, amit megfilmesítene a 10. filmje után, úgyis megteszi. Amúgy meg rengeteg rendező, énekes, zenész, színész, sportoló vonult vissza, hogy utána akár többször is visszatérjen.

A tudatlan és arrogáns első válaszolónak: A Született gyilkosokat Oliver Stone rendezte, nem pedig Tarantino. Ha már bicskanyitogató módon kommunikálsz, legalább legyen fogalmad arról, amiről beszélsz.

2018. márc. 23. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:
#2-es köszönöm!
2018. márc. 23. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Tarantino AZT MONDTA, hogy 10 filmet akar rendezni összesen. Aztán majd meglátjuk. Ha rendezni akar még egyet, és erre megvan minden lehetősége, akkor könnyen lehet, hogy kikukázza ezt a szabályt. Vagy azt mondja, hogy rendez még ötöt, de ő azt egynek veszi, mert megteheti... És jelenleg 8-nál tart a saját számolása szerint, ahogy a 2. is felsorolta. A 4 szobát nem számolja és a Kill Billt egynek számolja.
2018. márc. 23. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

"A Született gyilkosokat Oliver Stone rendezt"

Tisztában vagyok vele.

Csak a 4 szobához hasonlóan, azt is ide szokták sokan keverni. Ezért írtam, hogy legalább ez most kimaradt.

Amúgy az Aljas nyolcas pont azért is nyolcas, mert T nyolcadik filmje.

2018. márc. 23. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Áhh, értem. Én még nem hallottam, hogy Tarantino filmként hivatkoznának rá, főleg azután, hogy levetette az eredeti moziplakátról a nevét. Ilyen alapon ide lehetne soroloni a Tiszta románcot vagy az Alkonyattól pirkadatigot is, főleg, hogy azokon jobban meglátszik a rendező kézjegye.

Na mindegy, így már oké.

2018. márc. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!