Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan tudom a gépemen lévő...

Elektronic kérdése:

Hogyan tudom a gépemen lévő filmeket egyszerűen rendezni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom a gépemen lévő filmeket egyszerűen rendezni, úgy hogy megtaláljam akár film cím akár évszám akár rendező szerint?Van erre valami program, vagy tudtok valami tuti megoldást?
2012. okt. 24. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
beállitod a mappában hogy abc-sorren szerint rendezze... megnyomod a kezdőbetűjét a filmnek és ki se kell keresni, mert egyböl odaviszi:)
2012. okt. 24. 23:19
 2/2 belapus ***** válasza:

Vannak katalogizáló programok, de 30-40 filmnél sokkal lassabb, ha a programot használod.300-400 film esetén talán már megérné.

Gondold végig.Mindegyik filmet át kéne nevezned (pl. A001,A002,B001).A programban ez a név szerepelne és ehhez lennének beírva az adatok(cím,rendező,év).Ha rendező szerint keresnél, kiadná mondjuk a következő listát:

XY - A001,H015.

Ezután visszamennél a mappába és megkeresed a H015 nevű filmet.

Kissé macerásnak tűnik.

2012. okt. 24. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!