Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Transformers 5-öt ki fogja...

A Transformers 5-öt ki fogja rendezni?

Figyelt kérdés

Mert úgy hallottam,hogy Michael Bay nem vállal több transformers filmet.

[link]

2014. aug. 12. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem lehet tudni, csak azt, hogy Ehren Kruger az írója. Egyébként lehet, hogy át akarja adni, a sorozatot más kezébe, de neki is mindig jól jön egy "kis" pénz, szóval gondolom még láthatunk tőle eszement robbanásokat és rombolásokat látványfilmnek titulálva mindenféle történet és jó karakterek nélkül.
2014. aug. 12. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
De attól még lesz transformers 5?
2014. aug. 12. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel elég nagy bevételeket hozott a Kihalás Kora, ezért igen.
2014. aug. 12. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ne feledjük, hogy eddig is mindegyik Transformers film után azt nyilatkozta Bay, hogy nem csinál többet, de aztán mégis visszarángatták.

Egyelőre nem veszem készpénznek a mostani kijelentését sem, de azt megjegyzem mellékesen, hogy kíváncsi vagyok, egy új rendező mit csinálna a sorozattal. Persze én előbb az írótól szabadulnék meg, nem a rendezőtől.

2014. aug. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!