Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca gyerekes?

Trónok harca gyerekes?

Figyelt kérdés
Szeretem a trónok harca sorozatot, barátnőmmel összevesztünk rajta, hogy szerinte ez nagyon gyerekes, hogy ilyen sorozatokat szeretek. Mi a véleményetek erről? 27/F

2018. febr. 6. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Üdv!

Hülyeség. Mármint a barátnő hozzáállása.

De az, hogy téged gyerekesnek tart mert TH-t nézel, nem azt jelenti, hogy a TH gyerekes.

Ha az eredeti állítás jól lett inerpretálva kívancsi volnék milyen sorozatot néz a lány.

Én is a zombikra és sárkányokra tippelnék mint okra. Mesésnek is felfogható elemek.

A gond a barátnő gondolkodásában az, hogy sem a mese nem kizárólagosan gyermek műfaj, sem a sárkányok nem csupán szó szerint értelmezhető mesebeli lények. Ráadásul a mesék sem csak, sőt nem elsősorban szó szerint értelmezendők. (legalábbis a magyar népmesék)

És Sehogy nem értem az állítólagos ok okozati összefüggést sem. Szerintem egyszerűen mást vár a kapcsolatotoktól, tőled, és finoman kezdi ráderőltetni akaratát, véleményét. Pélószhiánya van.

Vígasztaljon, vagy szomorítson, hogy a lányok általában érettebbnek képzelik magukat. Sok férfi meg elfogadja ezt.

Én ezt erősen vitatom.

De ez már másik kérdés témája volna...

2018. febr. 7. 04:28
 12/18 anonim válasza:
0%

Szerintem a barátnőd nem a sorozat nézést tartja gyerekesnek hanem téged mint ember és a felfogásod.

Azt meg nem tudjuk megállapítani mert nem ismerünk. A barátnődet kellene megkérdezni .

Mindenkinek más és más a gyerekes. Ha tervezni szeretnétek akkor gyerekes sorozaton lógni de ha együtt éltek akkor nem. Ezt a kérdést szerintem nem itt kellett volna feltenned hanem a barátnőddel megbeszélni mivel itt válaszolhatnak 10 évesek is meg gépzseni gyerekek illetve sorozat”bu*ik”nekik persze hogy nem lesz gyerekes :)

2018. febr. 7. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Sok mindennel lehet illetni a sorozatot (én se szeretem már mióta nem a könyvek szerint mennek és lesüllyedt egy átlagos fanfiction szintjére) de hogy gyerekes? Nagy baj lehet annál aki szerint gyerekes.

Persze csak lehet azt akarta ezzel közölni hogy vele foglalkozz sorozat nézések helyett és ezzel a gyerekezéssel akar elrettenteni tőle.Mondjuk ez se normális.

2018. febr. 7. 15:56
 14/18 anonim válasza:
0%

7-es vagyok

9-es : ha szingli az illető akkor nem gyerekes de ha barátnője mellett ilyeneket néz nagy lehet a baj . Így értettem.

En például szeretem a star warst ez is gyerekes sokak szerint. A barátnőm engem is le gyerekesezett , Mióta ő van nem nézek ilyeneket. Inkább rá szánom azt az időt igenis megronthatja a kapcsoatotokat egy ilyen eszme tehát a barátnője gondolom miert mondott ilyet.

2018. febr. 7. 15:58
 15/18 anonim válasza:
0%

Üdv

Véleményem erről az egészről hogy megértem ilyenkor a nőket !

Mai világba a férfiak eszméletlen éretlenek videójáték,tv,számítógép,telefon,ivás,szórakozás stb.

A párodrol nem tudunk semmit korát felfogását céljait . Lehet hogy ő tervezni szeretne és ezért mondta azt amit mondott .

Énis éltem az ilyenekkel 20 éves koromban de nem volt barátnőm hisz a kettő nem működik együtt látni .

Ezért nem preferálom ezt az oldalt főleg a párkapcsolati részét mert mindkét felet megkell hallgatni nem a maga elmondasa szerint ellenbeszélni

Mindennek az alapja a két szemközti megbeszélés.

37/F

2018. febr. 7. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
#15 lol sajnállak hogy a párválasztásért feladtad a hobbidat.
2018. febr. 7. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehet h a nődnek megjött vagy alapból retardált
2018. febr. 8. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi évadok eléggé azok sajnos.
2018. márc. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!