Megéri így elkezdenem a Trónok Harcát? (a többi lent)
Mondjuk a Trónok harca nem történelmi sorozat, hanem egy fantasy egy kitalált világban.
De akkor inkább keress mást.
Hiába személyeskedsz, az csak téged minősít. Egyébként is, mekkora hülyeség már, hogy egy 20 éves csak sárkányokat szüljön? Az öncélú meztelenkedés, szex meg vérengzés sem tudom mire jó (ezeket te sem cáfoltad), már nem a 60-as években vagyunk hogy ezek szenzációnak számítsanak, ilyen mennyiségben pedig egyenesen beteges az egész (gyerekek kihajigálása az ablakon, mennyire kell ehhez morbidnak lenni?). A nevekről meg annyit, hogy szerinted a Daenerys Targaryen pl. egy könnyedén megjegyezhető, szokványos név? Ehh... Oké, a Havas Jon az kivétel, de a karakterek 90%-ának botrányos neve van, mint ahogy a karakterek is botrányosak. Ha meg nagy fordulatként arra céloztál, hogy minden részben kinyírnak valakit, hát nem tudom, az tény hogy szokatlan megoldás, de egy idő után senkit sem lep meg, inkább költséghatékony. Maga a történet és a díszlet meg ilyen középkori kosztümös drámát idéz, lehangoló az egész.
Alles zusammen, én most sem értem hogy mit esznek ezen a sorozaton az emberek, és most ezt nem látatlanban mondom, mert pár részt végigszenvedtem, de förtelmes volt. És ezt a sorozatot tartják jobbnak mint pl. a Star Wars-filmeket. Hát erre csak annyit hogy LOL.
Az előttem szólóknak: Nem szül sárkányt, jó ég. Beviszi a tojásokat a nagy tűzbe és kikelnek.
A kérdezőnek: Szerintem attól, hogy nem szereted a középkort megéri adni a sorozatnak egy esélyt. Az első részek tényleg unalmasak egy kicsit de utána beindul a sorozat. Nem véletlenül szeretik ilyen sokan. Másrészt ha elsőre annyira nem jött be, akkor miért nem kezdesz el mást? Pl.Odaát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!