Megéri így elkezdenem a Trónok Harcát? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Nem igazán értem miért tetszik mindenkinek a Trónok harca!? De neki akarok állni egy új sorozatnak. Az az igazság, hogy engem egyáltalán nem érdekel a középkor. A történelem korai közül, azt a kort utálom a legjobban. Vagyis hát nem utálom csak egyszerūen sosem érdekelt a középkor egyáltalán. És a képekbõl/videókból úgy láttam, hogy egy kicsit hasonlít a gyūrūk urára, de én nem szeretem a gyūrūk urát. Régebben már láttam az 1.részt belõle, de az nem tetszett. Túl unalmas volt az az egy rész számomra. Megéri továbbnéznem/elkezdenem?2018. febr. 5. 19:20
11/15 anonim válasza:
#9, honnan tudod, hogy öncélú és értelmetlen az erőszak benne meg mindenki kefél mindenkivel, ha csak pár részt "szenvedtél végig" a 67-ből?
12/15 anonim válasza:
Ha ennyi nem tetszett a többi se fog.Szóval ne kezd. A sorozat már amúgy is lejtmenet az 5. évad óta.
13/15 A kérdező kommentje:
Ja, azt kihagtam, hogy az 1.rész sem láttam teljesen. Csak beleforgatva néztem. Akkoriban sok sorozatot néztem. Csak kiváncsiságból néztem bele. De mondom nem láttam az egész részt csak 1-2 jelenetet, de azokat sem teljesen és már alig emlékszem rájuk. Eldöntöttem, hogy elfogom kezdeni, akkor is ha nem szeretem a középkort. Maximum majd abbahagyom. De adok neki 1 esélyt és meglátjuk, hogy bejön-e!?☺
2018. febr. 7. 18:39
14/15 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 7. 18:40
15/15 anonim válasza:
iiiiigeeeen!!
Én is így áltam neki és 1 hónap alatt 2ször néztem meg.Az eleje nem a legjobb mert mindenkit a nevén szólítanak és nagyon sokan vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!