Trónok harca gyerekes?
Bocs de a barátnőd dilis. A Trónok Harca minden idők egyik legjobbnak titulált sorozata, és ezt nem én mondom.
És egyáltalán nem gyerekes, már csak a rengeteg vér miatt sem. Én inkáb akárkinek mutattam folyton azt hallom hogy milyen szaftos... És hiába van jó története sokan emiatt nem állnak neki.
Kérdem én ha szerinte a GOT gyerekes, akkor mi nem az?
Alacsony önėrtékelésű nőkkel eleve nem lehetközösen nézni ezt mert ők csak annyit látnak hogy a meztel nőket nézed benne akik jobb testűek mint ő.
Ezért szokták nem szeretni vagy leszólni.
A sorozat nézés nem gyerekes de a sorozat típusa az .
A barátnőd mellett ilyeneket nézel ? Nagy lehet a baj .
25/F
szerintem arra gondolt,hogy volt egy hosszabb időszak amikor a fantasy műfaj elment gyerekmesébe,az arnoldos conan sikere után meg zs kategóriába a 80as években.
mondjuk azóta már rahabilitálták a műfajt nem kicsit,szóval a válasza nem helytálló.
ezért is van olyan kevés,mert a legdrágább műfaj.
meg persze arra is gondolt valószínűleg,hogy nála olyan szintű a pi.na hiány,hogy ha végre a közelébe juthatna egynek,akkor nem enne,nem inna,nem aludna,nem nézne tv sorozatot,hanem csak dugna és dugna míg el nem pusztul végkimerülésben,mint az ausztrál kanegér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!