Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ez a nagy utálat az...

Miért ez a nagy utálat az Utolsó jedik felé?

Figyelt kérdés

Megnéztem a filmet, és hát annyira nem estem hasra tőle, de azért összességében nem volt rossz. Kaptunk már rosszabb Star Wars mozit is.

Ehhez képest a netes fórumokon azt látom, hogy sosem látott mértékű gyűlöletkampány megy a film ellen. De mégis miért?

Ha egyáltalán indokolt valaki az utálkozás mellett, az mindig annyi volt hogy kiemelte a film pár hibáját, majd mintha ezzel bármit is igazolt volna, kijelentette hogy Star Wars film csak 6 létezik és kész. Vagy valami hasonlót. De csak én érzem itt ezt az irrealitást? Nem hibátlan a film, akkor tagadjuk meg tőle a Star Wars címet! Ugyanezen az elven akkor nem is létezik Star Wars film.

Szóval most mégis mi az indok, hogy nem lehet csak simán felvállalni hogy nem tetszett, de egyenesen gyűlölni kell a filmet? Esetleg nem is a film a baja sokaknak, hanem a Disney-t divat utálni? Tényleg nem értem...

2018. jan. 29. 19:02
1 2 3 4 5
 41/44 Mopat ***** válasza:
62%

Háát...ezen a filmen aztán egy hozzám hasonló, harminc fölötti öreg fannak nincs mit védenie...Jó, vannak porgok!

Kmm, agyfrászt kaptam attól, amikor két traktor vontat a sivatagban egy marha nagy ágyút, megállnak 200 méterre Kürtvár sivatagban felépített remake-je előtt, én onnan lőnek bele egy falba. Marha jó, ilyen pazar tüzérsége Szelim szultánnak volt Konstantinápoly 1453-as ostromakor. Komolyan vártam a 300-ból a perzsa hajcsárt, hogy korbáccsal üsse az ágyút vontató rabszolgákat, és ordibálja, hogy: Milf, Milf! Vagy a trollokat Grommal. Lépegető faltörő kos, mekkora ötlet lenne már. Sőt, faltörőkos-űrhajó! Ha már más filmekből lopunk, akkor azért csináljunk komolyan. Bazzeg, a Klónok háborújában meg olyan önjáró lövegek voltak, amik x-kilométerről szétlőttek egy fél droid csatahajót két lövéssel. Ja, ez az ágyú egy jobb légpuska hatótávolságából sütögeti a kaput percekig(?), és olvaszt rajta egy kétméteres lyukat...Ennyit Qui-Gonn mester öt másodperc alatt csinált egy lézerbicskával. Komolyan, ebben a Star Warsban vannak olyan ágyúk egy egyszerű csillagrombolón, amik giga meg teratonnás sugarakat lőnek. Több százszorosát, ezerszeresét egy atombombának??? Kb. a hegyet rájuk lehetne olvasztani. Közben a szereplő hölgyike meg kivezeti a nőket meg a gyerekeket a hátsó ajtón át a hegyek közzé, mint Eowin Kürtvár ostromakor...Sajnos szürke Gandalf az nem jött meg a gondori lovassággal...Pedig nem csodálkoztam volna.

Mi a hóhérért nem verik szét az egész bázist orbitról, vagy TIE bombázókkal. Pajzsa nem hiszem, hogy van, mert akkor a TIE vadászok se röpködnének...

A bombázógépen azóta is röhögök...B-17 paródia. Ehhez az olyan dolgok, mint a B-szárnyú, K-szárnyú, TIE Scimitar olyan szintet képviselnek, mint ha az AN-2 t az F-35 JSF-el vetnéd össze. Még jó, hogy nem egy kosárból kézzel dobálták ki a bombákat fehér sálban, mint az első világháborúban. Poe meg nekitámad egy csillagrombolónak, amin a Disney szerint van 3000 löveg, vagy mi a tök, aztán ugye senki nem találja el.

Jó, hogy valaha jedi és sith templomok voltak, tele kéziratokkal, holokronokkal, mert annyi tudás gyűlt össze az évezredek alatt. És többféle irányzat létezett. Évekig tanulták, képezték magukat a jedik, lényegében mesterként is tanultak, voltak saját stílusok is. Most meg- Na, szagolj bele a szélbe, te leszel a legjobb jedi...Wow! Bakker, több millió kínai telepes szagolgatja a szelet Tibetben, a jövő héten hirtelen lesz vagy kétmillió Buddha. Úgyis olyan egysíkúak ezek a marha keleti filozófiák-amikből eredetileg sokat merített Lucas.

Szóval, várom a kilencedik részt, mert szeretem a Star Warsot. Lám, nekem még a Zsivány egyessel sem volt bajom.(Sőt, at jónak tartom!) Még a Rebelset is megnézem.

Majd próbálok nem röhögni, ha elősétál a vizen Yamato a Kancolléból, esetleg elővágtat Cerea, a kentaurcsaj és lekardozza a rohamoszikat, vagy bejön Hulk és megvakarja a ...nagy zöld fenekét. Mondjuk egy Ren lovaggal, így ők is kapnak egy pár másodperces szerepet.

Esetleg Kylot majd lecsapják egy marha nagy karddal, hogy Kazaekizuuu! Hiszen egy kutyaszellemnek sokkal jobb a szaglása, mint egy emberé, tehát hamarább kiszagolja az Erőt és használatát. Nem fogok semmin sem csodálkozni...Gimli meg majd porgot süt, és én elkérem a rendezőtől meg a forgatókönyv-tákolótól a dílerük számát.

2018. febr. 7. 12:07
 42/44 anonim ***** válasza:
75%

Szépen elmagyaráztad mi volt a gond, sajnos az egész film ezen a szinten volt mint az az ágyús jelenet, sőt..

De ez mind nem számít, mindjárt jönnek a megmondóemberek és elmagyarázzák hogy márpedig ez egy nagyon jó film mert a cinemascoren a nyitóhétvégén a 12 éves kis fanboyok a-ra értékelték, meg rt-n is 98%-os a kritikája (a közönség szavazat meg 48%..)

2018. febr. 7. 13:17
 43/44 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy vödör gőzölgő moslék. Nem mint Star Wars film, hanem mint film általában. Én nem voltam ellene, nem úgy néztem meg, hogy én ezt most jaj, de nagyon fogom utálni, az előző rész, legalábbis az előzmény trilógiához képest szerintem legalábbis korrekt volt. De ez a film kibírhatatlan. A Jurassic World óta nem gyűlöltem ennyire filmet.
2018. márc. 14. 20:47
 44/44 anonim ***** válasza:
45%

Innentől kezdve lehet találni durván nettó 5 órányi anyagot 3 részre bontva arról, hogy mit csesztek el egy két és fél órás filmben:

https://www.youtube.com/watch?v=vw7pcCj0ORk

Ráadásul a későbbi részek mind úgy kezdődnek, hogy a videós figyelmét még további melléfogásokra hívják fel, miközben érdemben kimagyarázni egyet sem sikerül. Emellett tárgyal minden pontot, amit itt is felhoznak a film védelmére.

2018. márc. 15. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!