Miért ez a nagy utálat az Utolsó jedik felé?
Megnéztem a filmet, és hát annyira nem estem hasra tőle, de azért összességében nem volt rossz. Kaptunk már rosszabb Star Wars mozit is.
Ehhez képest a netes fórumokon azt látom, hogy sosem látott mértékű gyűlöletkampány megy a film ellen. De mégis miért?
Ha egyáltalán indokolt valaki az utálkozás mellett, az mindig annyi volt hogy kiemelte a film pár hibáját, majd mintha ezzel bármit is igazolt volna, kijelentette hogy Star Wars film csak 6 létezik és kész. Vagy valami hasonlót. De csak én érzem itt ezt az irrealitást? Nem hibátlan a film, akkor tagadjuk meg tőle a Star Wars címet! Ugyanezen az elven akkor nem is létezik Star Wars film.
Szóval most mégis mi az indok, hogy nem lehet csak simán felvállalni hogy nem tetszett, de egyenesen gyűlölni kell a filmet? Esetleg nem is a film a baja sokaknak, hanem a Disney-t divat utálni? Tényleg nem értem...
Az a gond amit leírtam, hogy nem egyszerű zöld háttér előtt játszani és nem is sikerült.
Mark Hamill játékával nem volt probléma. A fiatalokéval viszont igen, és Fin ázsiai csaja volt a csúcs. Irritálóan tehetségtelen és unalmas volt a filmben. Reméljük máskor meg tudja mutatni mit tud.
"Az a gond amit leírtam, hogy nem egyszerű zöld háttér előtt játszani és nem is sikerült.
Mark Hamill játékával nem volt probléma. A fiatalokéval viszont igen, és Fin ázsiai csaja volt a csúcs. Irritálóan tehetségtelen és unalmas volt a filmben. Reméljük máskor meg tudja mutatni mit tud."
A filmhez szokatlanul sok díszletet építettek fel, egyáltalán nem volt sok zöld háttér.
Rose és Finn szála valóban gyenge volt. Simán ki lehetett volna vágni a 90%-át. Ez a film leggyengébb pontja.
De azt tartom, hogy a színészi alakításokkal nem volt probléma.
Én úgy vagyok vele, hogy még kihozhatnak Finn és Rose szálából is valami jót, ha Rose meghal, mert ugye Finn eddig nem túl komplex karakter és talán csak egy kis bosszúvágy segíthet rajta. Amúgy egy másik kérdésnél már kifejtettem, de ez azért is lenne jó, mert Rose a lázadók jobbik felét szimbolizálja, mert ugye azt mondja "ne gyűlöletből harcoljunk, hanem szeretetből", szóval ha ő meghal, no meg Leia, akkor lehet a lázadók átmennek terroristába, és ők maguk is rossz fiúkká válnak (na én azt szeretném látni). De pont erről beszélgettünk ma egy ismerősömmel, és ő azt mondta, hogy a fő baj a disney féle dolgokkal, hogy mindent a 12-es korhatár alatt tartanak, szóval no szex, no vér, no káromkodás, no bad end, persze legutóbbi nem zavar, de a többi a felnőtt nézőknek hiányzik, mert felnőttek és egy felnőtt star wars akarnak látni, ahol hiteles a háború, és kicsit keményebb. A romantikus szálat is sokan kifogásolják, de talán csak azért mert a korhatár lenyomása miatt nagyon kis cukimuki, ami lehet egyes embereknek nem jön be. Szóval igazából szerintem csak amiatt félhetünk, hogy a 12-es besorolás érdekében egy csomó szükséges bátor lépést nem lépnek meg. Amúgy viszont nekem eddig tetszik, annyira belelendültem, hogy még videót is csináltam róla. És most pofátlanul be is promózom magam XD
Mert nem lehet mindenkinek meggfelelni. :)
Sok embernek nagyon tetszett, sok embernek meg nagyon nem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!