Vélemény a One Piece nevű animéről?
Timeskip előtt nagyon jó volt. Nyílván volt vele 1-2 probléma, de volt egy kellemes sztori, jó szereplők, izgalmas gonoszok, érdekes erők, jó harcok, egy szép világ, és egy kellemes tempó. Minden, amit egy battle shounen animutól elvárok. De az utóbbi időkben nagyon alá adtak. Úgy kilassult, hogy egyszerűen unom. Timeskip után az első száz részt tovább tartott megnéznem, mint az előző párszázat. Sztori szempontból pedig, kedvenc karaktereim annyira megváltoztak, főleg Franky, aki ahogy most kinéz, se sírni, se nevetni nem tudok rajta. De nemcsak kinézetre változtak meg, egyszerűen úgy érzem, nem jut a csapat minden tagjára elég figyelem, fele háttérbe szorul.
Dressrosa második felére már nézhetetlen, annyira elhúzzák, az animáció meg már annyira hányadék, minősége annyira leesett, már a manga többet mozog. De amíg a Toei fejőstehene tejel, addig nekik nincs gondjuk, de én sajnos már nem bírom tovább nézni, nekem elég volt, ebből már nem kérek. Majd elolvasom a mangát.
Nekem a timeskip utáni arc-ok annyira nem jöttek be.
Fishman Island szerintem a valaha volt legunalmasabb és leggyengébb arc, Punk Hazard felvezetőnek jó volt, Dressrosa szerintem nagyon jól indult, de a végére vontatott lett, Zou is Punk Hazardhoz hasonló volt, Totland/Whole Cake Island se indult rosszul, de szerintem egyáltalán nem egy nagy durranás eddig.
De ettől függetlenül szeretem.
SOKKAL nagyobb a füstje, mint a lángja. Lehet, hogy az átlag hosszú shounenek közül a történet szempontjából a jobbak közül való (viszont még így is közel sem a legjobb még a maga műfajában sem!!!), de mint adaptáció így is időrabló szarság. Az a keresztje, mint sok hasonlónak, hogy a mangával párhuzamosan adaptálják és így a cselekmény kibírhatatlanul elnyújtott és vontatott.
Ha One Piece, akkor manga vagy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!