Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » JoJo's Bizarre Adventure c....

JoJo's Bizarre Adventure c. animéről vélemény?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszett? Melyik évad tetszett a legjobban?
2018. jan. 19. 23:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Magyar fórumon nem fogsz sok embert találni, aki követte, még kevesebbet, aki olvasta is. A magyar nézőknél már ott elvágja magát, hogy nem egy középiskolában vagy tizenkettő-egy tucat fantasy világban idétlenkedik a tökegyforma 14 éves jellemtelen főhős legalább kettő, de inkább több nagycsöcsű lánnyal, akik szeretik, de mégse.
2018. jan. 20. 12:08
 2/29 anonim válasza:
Egész jó volt ahhoz képest amit vártam elég kellemes csalódásnak írnám le. Személy szerint az első évad második fele volt a kedvencem.
2018. jan. 20. 13:50
 3/29 anonim ***** válasza:
22%
Eddig csak az első 26 részes évadot láttam. Shounenhez képest nem rossz, bár tény, ebben a kategóriában nem nehéz kiemelkedőt alkotni... Nem egy Hunter x Hunter szint, de azért szórakoztató. Karaktereketet jobban is meg lehetne írni, főleg a gonosz karaktereket, mert nagyon egy kaptafa mind. Konkrétan az önteltség meg a hatalom vágyon kívül semmi nem jut róluk az eszembe... Ezen kívül nem igazán jött be még a rajzolása (hogy 60-as karja van mindenkinek), a színpadias stílusa, az állandó felesleges pofazások harc közben is. Ettől függetlenül a következő évad is kap tőlem egy esélyt.
2018. jan. 20. 14:30
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejött

Illik rá a címe mivel egy kicsit tényleg bizarr xd de nekem tetszett minden évadnak megvan a maga varázsa

Azért tényleg kidolgozhatták volna a karaktereket de ennek ellenére élvezhető

Kedvenc évadot nem igazán tudnék mondani talán 1.évad 2.fele vagy a 4.évad

2018. jan. 20. 22:47
 5/29 anonim válasza:
100%
Tudom hogy régi kérdés de azért válaszolok. :D Nekem a JoJo a kedvenc animém/mangám. Hogy miért? Nem tudom XD Csak megfogott a sztori (egyáltalán nem azért néztem meg mert sok benne a helyes izmos pasi :DDD). A kedvencem pedig a Part 5 (Vento Aureo) még csak mangája van de októberben jön az anime.
2018. szept. 16. 20:23
 6/29 anonim válasza:
J OMEGALUL J OMEGALUL
2020. jan. 30. 17:19
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon imádom. Most kezdtem olvasni a stone oceant.

Olyan egyedi és különleges. Mostanában egy anime se tudott lekötni. Tényleg unalmas a sok fantasy, ami tele van vinnyogó hosszúhajú nagycsöcsű csajokkal, idegesítő "különleges" sorsú főhőssel.

Aztán szembe jött velem a jojo, ami annyira bizarr, és mindenben másabb, hogy elragadott magával. Váratlan fordulatok, izgalmas epizódok. Mindegyik part újat hoz magával, egy kicsivel másabb mint az előtte lévő. Mindegyik jojo másabb, de mégis szerethetőek. Számomra nincs benne irritáló főbb karakter. És tetszik hogy annak ellenére, hogy mindegyik part más van benne egy közös. Hogy a sztori lényege mindig az, hogy a céljukat teljesítsék, és ott a háttérben a titokzatos, félt gonosz. És közben a sztori meg halad, egyre közelebb jutnak a gonoszhoz, és egyre többet tudunk meg bizonyos részletekről.

2020. márc. 29. 11:14
 8/29 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nagyon cringe, gáz, emellett b*zis, de ha valaki ezt szereti akkor hajrá... :/
2020. szept. 4. 23:03
 9/29 anonim válasza:
100%
Szerintem jó kis anime
2021. nov. 6. 16:47
 10/29 anonim ***** válasza:

#3 hol a hunter x hunter a jojhoz képest XDD

Fogadok, hogy max part 4-ig láttad.

A part 1-2 nekem se a kedvencem, de onnantól legendás, szinte minden anime elbújhat mellette.

Főleg a part 7 az lesz a nagyon jó.

A part 8-9 ről még nem tudok véleményt mondani, de az is rohadt jó lesz megérzésre

febr. 15. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!