Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » JoJo's Bizarre Adventure c....

JoJo's Bizarre Adventure c. animéről vélemény?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszett? Melyik évad tetszett a legjobban?
2018. jan. 19. 23:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

A Jojo nincs sehol a Hunter-hez képest! A Hunter 2011-es verziója ami rendesen végig viszi a sztorit, amióta kijött benne van a top 10-ben MAL-on, ami nem véletlen. Jojo-nak még a legjobbra értékelt évada is valahol a 100. hely környékén kullog. Ebből látszik, hogy egyáltalán nem akkora sztár anime, mint ahogy előadják páran. Hunter X Hunter meg akkorát alkotott pl. A Chimera Ant arc-ban hogy azt lekörözni nem fogja soha egyetlen shounen sem! Ahhoz képest nekem a Jojo faék egyszerű, érdektelen.. bár nem láttam végig én sem, de nem is fogom.

febr. 15. 17:30
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

#11 ezt hívják overratednek.

Bár mindenkinek más az ízlése, de szerintem a hunter x hunter se közel se távol felette.

Kinek mi 🥱

febr. 15. 17:43
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
A MAL toplista 90%-ban botokból meg casualokból adódik. Nem sok súlya van abban, hogy mi tényleg a legjobb.
febr. 15. 22:13
 14/29 anonim válasza:

#8 "cringe"

Miért?

"Gáz" max a szaros dragon ballod az

"B*zis" most nem rólad beszélünk.

De amúgy a hunter x hunter tényleg jó de szerintem sincs a jojo felett

febr. 16. 09:19
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

De amit te mondasz annak aztán van súlya mi?😂

Szerintem meg egyedül az érveknek van súlya. Az pedig igenis egy jó érv, hogy a többség mit tart a legjobbnak, és ott a Jojo egyértelműen sokkal hátrébb van a Huntertől. Persze nem perdöntő, de jobb mint csak a te egyéni szubjektív véleményedet hangoztatni.

A másik hogy a Hunter sokmindenben kiemelkedőt alkotott. Pl. hogy ebben az animében nem lehet szétválasztani a karaktergárdát jókra és rosszakra, nagyon sokszor elgondolkodik az ember hogy most melyik oldalnak szurkoljon úgymond. Meg nincs benne főhős aki mindig valahogy erősebb lesz a főgonosztól.. sőt még az anime legvégén is a főszereplő karakterek ereje messze elmarad nagyon sok megismert karaktertől. És szembeköpi még sokminden másban is a shounen kliséket. Jojo ehhez képest nekem nagyon gyenge volt.

febr. 17. 00:07
 16/29 anonim ***** válasza:

#15 ha megnézted volna a jojot part 6-ig akkor tudnád, hogy mennyire le vagy maradva.

Amit írtál több ponton is jellemzi a jojot.

Csak úgy megsúgom, hogy a dragon ball a leghíresebb anime, ehhez képest oltári keveset tud felmutatni.

febr. 17. 00:27
 17/29 anonim ***** válasza:

#15 ráadásul, a jojo több mindenben alkotott kitűnőt, legendásat, szinte a legjobbá emelte magát.

Ez az ami megkülönbözteti minden más animétől, míg a többit úgy jellemzed, hogy jó, meg nagyon jó, meg rossz, vagy unalmas, addig a teljes jojo versumra ha annyit mondasz, hogy jojo szintű, akkor az nagyobb büszkeség minden szónál.

Nem tudok hozzá hasonlítani másik animét, konkrétan mind eltörpül mellette.

Ha ezt túlzásnak érzed, akkor annyit mondok van 6 ismerősöm abból 4-nek hasonló a véleménye, a másik kettőnek pedig top 3

Hunter X Hunter sehol nem szerepel, de aki kíváncsi a nézettségekre, meg a botokra, az nyugodtan nézegesse a képzeletbeli listáit.

Kis összehasonlítás, mit visz a jojo

-design (harcok leginkább)

-mellékszereplők

-főszereplő

-animáció

-kinézet/stílus (általánosságban)

-bossok

-képességek

-kreativitás

-easter eggek

-korszakstílushű jellemvonások

-és akárki akármit mond, a story is

Ezenkívül még sok apróságot pl memek, community stb is viszi a jojo.

febr. 17. 00:36
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Több évadját láttam, ha jól emlékszem a 3. évad közepén hagytam félbe, mert már unalmassá vált számomra. Elment egy közepes shounennek, de semmi több. Ha egy anime ennyi részen keresztül nem tud semmi olyat felmutatni, amivel beszívjon, akkor részemről mehet a kukába. Nem nagyon izgat hogy esetleg 50 résszel később az 5-6 évad jobb, mert addig nem fogok végig szenvedni több tucat részt.

Nem is a népszerűséget hoztam fel. A Dragonball híres ugyan, de egyáltalán nem áll kiemelkedő helyen a toplistán. Sőt, még a Jojo mögött is van jóval a 153. helyen jelenleg. Pont ez mutatja, hogy nagyon is releváns a toplistás helyezés mint érv, mert attól hogy valamit sokan ismernek és szeretnek, még egyáltalán nem lesz a legelsők között. Oda ettől nagyobbat kell alkotni.

"Nem tudok hozzá hasonlítani másik animét, konkrétan mind eltörpül mellette"

Már ebből látszik, hogy egy szubjektíven ítélő barom vagy! Én simán tudnék mondani akár shounen belül is kiemelkedő alkotásokat még, amik hasonló szinten vannak a Hunterrel, meg veled ellentétben nekem van realitásérzékem. Aki viszont csak egy animét sztárol ennyire, hogy minden más eltörpül mellette, az a végletekig elfogult a kis kedvenc művével szemben, semmit nem adok az ilyennek a véleményére!

febr. 17. 01:43
 19/29 anonim ***** válasza:

#18 pedig le merném fogadni, hogy minimum kétszer annyi animét láttam mint te.

"Többség mit tart a legjobbnak"

"Nem is a népszerűséget hoztam fel"

Döntsd el mit akarsz mondani előbb.

"Szubjektíven ítélő barom vagy"

Miután felsoroltam vagy 15 szempontot miben jobb a jojo, egyáltalán nem olyan offenzív hangnemben mint te, ezután max te lehetsz barom, szar ízléssel és annyit tudok mondani, hogy tartsd magad távol az animeközösségektől, mert te vagy a tipikus 10 éves nyafogós kisgyerek, akinek ha nem a kedvenc animéjét írják kedvencnek akkor megy a hiszti.

febr. 17. 09:48
 20/29 anonim válasza:

#18 akkor majd adsz az én véleményemre, hogy tévedsz

PONT

febr. 17. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!