Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » JoJo's Bizarre Adventure c....

JoJo's Bizarre Adventure c. animéről vélemény?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszett? Melyik évad tetszett a legjobban?
2018. jan. 19. 23:47
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Leszoohatjátok komolyan mindőtök!
febr. 19. 21:47
 22/29 anonim ***** válasza:
72%

8-as vagyok

Azóta adtam neki egy esélyt, kinéztem az anime adaptációt és be kell vallanom, baromi jó anime. Sőt, a második kedvenc animém lett.

Buz1snak buz1s az anime, ez tagadhatatlan, leginkább a part 2, de kit érdekel, hiszen nagyon jók a karakter dizájnok. : D

febr. 29. 18:01
 23/29 anonim ***** válasza:
72%
ui: Remélem a steel ball run is hamarosan kap majd anime adaptációt :)
febr. 29. 18:02
 24/29 anonim ***** válasza:

Nincs is benne semmi buz1s.

[link]

febr. 29. 18:55
 25/29 anonim ***** válasza:

#22: az idők során eltűnt belőle a maszkulin 15 éves Ronnie Coleman GOATaro.

De igen, van helyette Giorno meg Jolyne (az utóbbit gyűlölöm, meg nem is, hisz Jotaro sokat áldozott érte, de part 7 már teljesen más lesz a történtek után, és nem fogunk csalódni benne az fix)

Araki nagyon kreatív, ezt imádom benne a leginkább

márc. 1. 18:44
 26/29 A kérdező kommentje:

"Többség mit tart a legjobbnak"

"Nem is a népszerűséget hoztam fel"

Döntsd el mit akarsz mondani előbb"

Te szerencsétlen értelmi fogyatékos! Akkor újra elmagyarázom. Nem azt hoztam fel érvnek, hogy valami mennyire populáris, hanem hogy milyen az értékelése! Vannak animék amik rettentő népszerűek, azonban az értékelésük még 9 pont környékén sincs, mivel sokan látták ebből következőleg sokan is értékelik, de nem annyira jóra. Dragonball közelebb áll a Jojo-hoz mint a top 10-hez mondjuk. Így max egy középszerű shounen, semmi több. Hunter pedig benne van a top 10-ben és ez így is marad!

márc. 5. 20:28
 27/29 A kérdező kommentje:

"Miután felsoroltam vagy 15 szempontot miben jobb a jojo"

😂😂😂

És az véletlenül sem a te egyéni szubjektív véleményed ami semmit nem nyom a latba, igaz? Hanem mérhető, bizonyítható, objektív igazság. Vezesd már le akkor légyszives a képletet ami által kiszámoltad.

márc. 5. 20:31
 28/29 anonim válasza:

#26 #27:

Kuss erre ennyit mondok.

Ízlés kérdése, felsoroltam miben jobb a jojo (számomra), élvezhetőbb (számomra), a mal listával meg kitörlöm, és szebb lesz a végeredmény, maradjunk annyiban.

Szóval neked sem sikerült érdemi vitát szülnöd, csak személyeskedned amire a válaszom egy laza k*rvanénikéd lenne alapesetben, de most inkább annyit mondok, hogy kussolj, inkább semmit ne mondj, olvasd el a sbr mangáját, hxh-t minden szempontból amit el tudsz képzelni lekörözi.

"Szubjektíven ítélő barom"- remélem tudod, hogy nem a tükörképedhez beszélsz (nehéz lenne, hisz ezt begépelted, de a te értelmi szinteddel nem akarok másra gondolni).

De ha ennyire szopod nyalod a mal-t akkor hivatkozz arra, én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a többség mit mond, és eddig akit ismerek mindenki a jojot gondolta jobbnak.

Részemről a debate ennyi, mondom kuss, és irány mangát olvasni, leszarom a kifogást.

Ezzel nem büntetlek vagy beszólok

márc. 15. 21:41
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
A steel ball run a világon a 2. legjobbra értékelt manga. Ez elmond szerintem valamit
márc. 23. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!