One Piece. Nektek mi a véleményetek az animéről?
Én sokáig nem akartam megnézni mert a rajzolása nem tetszett és nagyon hossz, meg a története se igazàn az én stìlusom volt. Most nyáron elkezdtem megnézni, és egyszerűen beleszerettem. A karakterek zseniálisak, a történet nagyon jó és egyre csak jobb lesz.
Azonban elég unalmas mikor elhúzzák a csatákat, olykor az animáció is pocsék.
A mangát olvasom most, az anime előtt jár kb 20-30 résszel.
Mindent elmondtál a kérdés kifejtésében.
Egy folyamatosan bővülő világ, érdekes dolgokkal, többnyire jó harcokkal, megható jelenetekkel, jó poénokkal.
Ha 252-nél tartasz, akkor az a Water Seven arc, nekem a Water Seven és az utána következő Ennies Lobby páros a kedvencem. Szerintem abban volt Luffy eddigi legjobb harca is.
"Középszerűnél kicsit jobb, de félelmetesen túlértékelt shounen. Ugyanabba a csapdába esik, mint a legtöbb a műfajában"
Arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon melyik az az shounen, amelyik nem esik bele ebbe a csapdába, amiről beszélsz? A One Piece egyértelműen kiemelkedik a műfajban, s a legjobb közé tartozik. Történet öszzetetségét, kidolgozottságát tekintve pedig gyakorlatilag bármelyik művet porig alázza, nem csak a shouneneket. Össze sem lehet hasinlítani mondjuk egy Bleach-el, vagy Naruto-val. Persze ezt csak az tudja igazán megérteni, aki nem csak pár részt látott belőle, ugyanis a világa csak több száz rész után bontakozik ki igazán. Már lassan 800. részhez ér, és még mindig tud újat mutatni. Hogy vannak negatívumai? Vannak, de klisék, sablonok melyik shounenben nincsenek? Sokan mondják, hogy milyen jó anime a Gintama, vezeti a top-listát meg minden. Ami igaz is, tényleg zseniális, ennek ellenére azért itt is találkozni klisékkel, és a humora is néhol már erőltetett és fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!