Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tenyleg annyira a rossz lett...

Tenyleg annyira a rossz lett az Utolso Jedik, mint sokan mondjak?

Figyelt kérdés

En meg nem lattam, de sokan mondjak hogy nem sokat vesztettem vele, kritikaban is sokszor lehuzzak a sarga földig...forumokon olyat is olvastam hoyg felallt a moziban es kiment a film közben...

Mi a velemnyetek? Tenyleg ennyire rossz?

2018. jan. 21. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Akik ezen a szinten vannak azoknak tetszik."

A létező egyik legrosszabb létezési forma, amikor valaki ledegradálja a másikat azáltal, hogy mi tetszik neki. Ha neked ez tetszik nem vagy igazi SW fan, 12 éves szintjén vagy, hülye vagy!

Ez szutyok, szemét, trágya. Nem érvelés.

2018. jan. 22. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Téged minősít! Én nem személyeskedtem és nem gyaláztam senkit.

Az hogy ez a film a tini korosztály szintjén van az tény.

2018. jan. 22. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:

igazából a 12 évesek már nem annyira kisgyerekek.

főleg a fiúk tuti nem porg plüss állatot kérnek karácsonyra.

szóval a célkorosztály lejjebb lesz szerintem,mert egy 12 éves fiúnak inkább az old republicban lévő rengeteg sith vs jedi látványos fénykard párbaj tetszene,meg a badass főgonoszok.

ezzel a két dologgal meg eleve nem rendelkezik a mostani.

a fő cél ezzel a borzalommal inkább az volt,hogy egészen kisgyerekek és a női nézők bevonása a sw-be.

mert utóbbiak 90%ban azt sem tudják,hogy miről szól az sw és 1 részt sem láttak.

2018. jan. 23. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es: Nem létezésit, hanem érvelési formát akartam írni. Nem személyeskedés. Szerkesztés hiányában (fog valaha ÚJULNI ez az oldal?) sajnos nem tudtam korrigálni, emiatt elnézést kérek.

De az érved akkor sem igaz, a Star Wars mindig az adott korszak MINDEN KOROSZTÁLYÁNAK van belőve. Az eredeti Star Wars is így készült, de a hetvenes évek végén nem volt ennyire rózsaszín marcipán mindenki, mindig az adott társadalom tömeg szintjéhez készül a Star Wars, és jelenleg a mai emberek a legtrágyábbak, hogyha a közszokásokat nézzük.

2018. jan. 23. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 24. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!