Mért mondják a BMTH új lemezére sokan hogy rossz lett?
Mert az emberek nagyobbik része komplett idióta és soha semmi nem jó nekik.
Ha egy zenekar változik, akkor az a baj: "már nem olyanok, mint régen", "eladták magukat", "ez a lemez szar, a régiek voltak a jók".
Ha egy zenekar nem változik, akkor az a baj: "lehúztak még egy bőrt", "kiégtek", "ismétlik önmagukat".
Tanulság: nem szabad foglalkozni a sok idiótával, azt kell csinálni, ami neked jól esik.
Én nem mondom, hogy rossz, de nekem pl nem tetszik.
A többi albumuk mind más és más (de komolyan, nincs kettő hasonló) és senki sem utálja őket. Talán a Sempiternal-lal voltak problémái egyeseknek, de annyira népszerű lett, hogy az utálók sehol sem voltak a rajongókhoz képest.
A That's the Spirit pár dala meg egyenesen pop. És ha belegondolsz, és meghallgatod a Chelsea Smile-t vagy akár a Deathbed-et is akár, nem tudod ugyanúgy hallgatni az új albumot.
Szerintem egyáltalán nem rossz dalok, de a régi rajongók nem ilyeneket vártak. Az ősrégi rajongók meg vérszemet kapnak, hogy a kedvenc metalcore bandájuk nevét nem tudják úgy kiejteni, hogy a másik fél ne a True Friends-re vagy a Throne-ra asszociáljon. Ami pop(-rock). És ez az ősrégi rajongó ki nem állhatja ezt a műfajt.
Pont azért tettem fel a kérdést, mert egy csomó helyen olvastam, hogy milyen szar az új album, meg Oli-nak elment a tehetsége, ez is már csak tini lányoknak való stb.
valószinű szerintem akkor, hogy ezeket a kommenteket is ilyen "ősrégi rajongók" irták ki akik nem birják ezt a műfajt.
ahogy az 1.válaszoló is irta nem szabad foglalkozni az ilyenekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!