Tenyleg annyira a rossz lett az Utolso Jedik, mint sokan mondjak?
En meg nem lattam, de sokan mondjak hogy nem sokat vesztettem vele, kritikaban is sokszor lehuzzak a sarga földig...forumokon olyat is olvastam hoyg felallt a moziban es kiment a film közben...
Mi a velemnyetek? Tenyleg ennyire rossz?
par perc*
Sok helyen komolytalan, a feszultseges reszeket mindig elcseszik egy komolytalamsaggal. Egy akciovigjateknak elmegy, de aki SW filmet var az csalodni fog.
Ha csak úgy be akarsz ülni lazulni és nem kötődsz különösebben például Luke karakteréhez, akkor egy látványmozi, bár azok közül is a gyengébb fajtából. Egy átlag Marvel filmben sokkal jobban meg van írva cselekmény mint itt.
Egy kínai filmkritikus oldal (ott hatalmasat bukott a film, és ott nincsenek megvett Disney kritikusok se) konkrétan a cselekmény úgy jellemezte, hogy merénylet az intelligencia ellen.
Buta film, ami tiszteletlen is azzal az univerzummal szemben, ahol játszódik.
igen annyira.
ha moziban tervezed megnézni,akkor inkább más filmre add ki azt a pénzt.
StarWars akció film.
Úgy csinálták meg, hogy 12éves kortól mindenkinek érthető legyen. Nem mennek bele a Jedi filozófia rejtelmeibe, és nem bajlódnak sokat a filmben látható fordulatok megfelelő kidolgozásával illetve az érzelmi háttér megteremtésével.
Vannak itt többen akiknek pont ez kellett!
Általában azoknak nem tetszik, akik a régi részeket kiskölyökként látták, azóta öregedtek 30-40 évet és már nem értik hova lett a régi varázs. A film maga zseniális, ha gyermeki szemmel nézed.
A mostani kisgyereknek meg nagyon tetszik, ezt onnan tudom, hogy jelmezkölcsönzőm van és minden második fiú Kylo Rennek akar beöltözni. Nekik ezek a filmek most a legjobbak, nem azon pörögnek hogy melyik jelenet mennyire hihető vagy hihetetlen, egyszerűen csak élvezik a mesét. Nekem is nagyon bejött Az utolsó Jedik, 7x láttam idáig, ebből 2x 3D-ben a moziban, pedig 38 vagyok... Valamikor a 90-es évek végén volt nálam utoljára hogy egy film ekkora hatással legyen rám. :-)
Nem volt annyira rossz mint amennyire a gyűlölködők mondják, de annyira jó sem, mint azok akik foggal körömmel védik, óvják.
Ha láttad a többi részt, és erre is kíváncsi vagy, simn menj a moziba. A te személyes élményed a fontos, nem az hogy ki mit pofázik. Egyébként én az ázsiai országokat nem hoznám fel példának hollywoodi filmek értékelésénél, mert nagy érv volt náluk az hogy NEM SZÉPEK A KARAKTEREK.
Jó film.
A fanyalgók általában azért fröcsögnek, mert csak a klasszikus 3 részre izgulnak fel(és közben elfelejtik, hogy azok se voltak túl magasröptűek és logikusak) és irreális elvárásaik vannak az új filmekkel szemben.
Én szeretem a régi filmeket, tetszett az Ébredő erő is és Az utolsó jedik is.
Akkoriban a felnőtteknek is nagyon tetszett.
A gond az hogy csak technikában követte a fejlődést, színészi alakításban, forgatókönyvben vagy dramaturgiában egyáltalán nem. Ez a film 12éveseknek készült ennyi! Akik ezen a szinten vannak azoknak tetszik.
szerintem nem irreálisak az elvárások. Meg is tudnák ugrani a lécet ha akarnák csak akkor nem biztos hogy rekord bevétel lenne... Azaz a tini korosztály nem tolongana a moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!