Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tenyleg annyira a rossz lett...

Tenyleg annyira a rossz lett az Utolso Jedik, mint sokan mondjak?

Figyelt kérdés

En meg nem lattam, de sokan mondjak hogy nem sokat vesztettem vele, kritikaban is sokszor lehuzzak a sarga földig...forumokon olyat is olvastam hoyg felallt a moziban es kiment a film közben...

Mi a velemnyetek? Tenyleg ennyire rossz?

2018. jan. 21. 20:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Volt par jo resz de mind csak par pe
2018. jan. 21. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

par perc*

Sok helyen komolytalan, a feszultseges reszeket mindig elcseszik egy komolytalamsaggal. Egy akciovigjateknak elmegy, de aki SW filmet var az csalodni fog.

2018. jan. 21. 20:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak úgy be akarsz ülni lazulni és nem kötődsz különösebben például Luke karakteréhez, akkor egy látványmozi, bár azok közül is a gyengébb fajtából. Egy átlag Marvel filmben sokkal jobban meg van írva cselekmény mint itt.

Egy kínai filmkritikus oldal (ott hatalmasat bukott a film, és ott nincsenek megvett Disney kritikusok se) konkrétan a cselekmény úgy jellemezte, hogy merénylet az intelligencia ellen.

Buta film, ami tiszteletlen is azzal az univerzummal szemben, ahol játszódik.

2018. jan. 21. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
53%

igen annyira.

ha moziban tervezed megnézni,akkor inkább más filmre add ki azt a pénzt.

2018. jan. 21. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:

StarWars akció film.

Úgy csinálták meg, hogy 12éves kortól mindenkinek érthető legyen. Nem mennek bele a Jedi filozófia rejtelmeibe, és nem bajlódnak sokat a filmben látható fordulatok megfelelő kidolgozásával illetve az érzelmi háttér megteremtésével.

Vannak itt többen akiknek pont ez kellett!

2018. jan. 21. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
38%

Általában azoknak nem tetszik, akik a régi részeket kiskölyökként látták, azóta öregedtek 30-40 évet és már nem értik hova lett a régi varázs. A film maga zseniális, ha gyermeki szemmel nézed.

A mostani kisgyereknek meg nagyon tetszik, ezt onnan tudom, hogy jelmezkölcsönzőm van és minden második fiú Kylo Rennek akar beöltözni. Nekik ezek a filmek most a legjobbak, nem azon pörögnek hogy melyik jelenet mennyire hihető vagy hihetetlen, egyszerűen csak élvezik a mesét. Nekem is nagyon bejött Az utolsó Jedik, 7x láttam idáig, ebből 2x 3D-ben a moziban, pedig 38 vagyok... Valamikor a 90-es évek végén volt nálam utoljára hogy egy film ekkora hatással legyen rám. :-)

2018. jan. 22. 01:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem volt annyira rossz mint amennyire a gyűlölködők mondják, de annyira jó sem, mint azok akik foggal körömmel védik, óvják.

Ha láttad a többi részt, és erre is kíváncsi vagy, simn menj a moziba. A te személyes élményed a fontos, nem az hogy ki mit pofázik. Egyébként én az ázsiai országokat nem hoznám fel példának hollywoodi filmek értékelésénél, mert nagy érv volt náluk az hogy NEM SZÉPEK A KARAKTEREK.

2018. jan. 22. 18:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Jó film.

A fanyalgók általában azért fröcsögnek, mert csak a klasszikus 3 részre izgulnak fel(és közben elfelejtik, hogy azok se voltak túl magasröptűek és logikusak) és irreális elvárásaik vannak az új filmekkel szemben.

Én szeretem a régi filmeket, tetszett az Ébredő erő is és Az utolsó jedik is.

2018. jan. 22. 21:30
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

Akkoriban a felnőtteknek is nagyon tetszett.

A gond az hogy csak technikában követte a fejlődést, színészi alakításban, forgatókönyvben vagy dramaturgiában egyáltalán nem. Ez a film 12éveseknek készült ennyi! Akik ezen a szinten vannak azoknak tetszik.

2018. jan. 22. 23:01
 10/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem irreálisak az elvárások. Meg is tudnák ugrani a lécet ha akarnák csak akkor nem biztos hogy rekord bevétel lenne... Azaz a tini korosztály nem tolongana a moziban.

2018. jan. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!