Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit gondoltok Daisy Ridley...

Ti mit gondoltok Daisy Ridley színésznőről?

Figyelt kérdés
Ugye ő szerepelt a két új Star Wars részben, az Ébredő Erőben meg az Utolsó Jedikben, valamint az új Gyilkosság az Orient Expresszen c. filmben is. Szerintetek jól alakít mint színésznő? Nektek bejön?

2018. jan. 10. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Van még hova fejlődnie, de látszik rajta, hogy van benne valami kibontakozó tehetség. Ha jól választ szerepeket, még sokra viheti. Én még várom tőle a nagy áttörést jelentő alakítást.
2018. jan. 10. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
jó kis csaj.
2018. jan. 10. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Az Orient Expresszt nem láttam, a SW-hoz pedig nem kell azért olyan nagyon lenyűgöző színészi tehetség. Mark Hamill, Harrison Ford se egy túl nagy dobás színészként. Szóval eddig az a válaszom, hogy megfelelően jó. Eddig nem láttam nehezet csinálni, de amit csinált, azt mind jól.

És bejön, mint nő. Szerintem kifejezetten szép.

2018. jan. 10. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért Harrison Ford világszinten is a legjobbak között van mint színész, Oscarra is jelölték, még ha nem is nyert

Daisy meg sw-os szinthez nem rossz

2018. jan. 12. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát sokak közül válogatták ki erre a szerepre, és biztos volt rá okuk, hogy miért pont ő lett az új főhős. színészileg szerintem még be kell, hogy érjen, bár nem rossz. Nekem néha nem tetszik a mozgása és néha ő maga sem. A 7. részben kicsit gyerekes volt, de benne volt a potenciál, hogy felnő majd a szerephez és egyre jobb lesz. Az új részben sokkal jobb volt, sokkal jobbat is alakított. Az Orient Expressben sem alakít nagyot, bár ott senki nem teszi azt. Az egy beszélgetős film, nincsenek benne nagy jelenetek. Abban a rendező élte ki magát főszereplőként, ő hozta is a formáját.

Hogy bejön-e? Nem a kedvencem. A hétköznapi kinézetével nem vagyok megelégedve, de 8. részben kiengedett hajjal nagyon szép. Úgy elfogadnám, az nagyon bejön!

2018. jan. 12. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kedvelem a személyiségét, de egész jó szinésznek tartom
2018. jan. 18. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó, de nem kiemelkedően.
2018. okt. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!