Szerintetek mi lesz a "nagy meglepetés" a Star Wars: Az utolsó jedi-ben?
3
Ha beleraknák azt a karaktert, az tiszta szégyen lenne! Miért vagytok így belebuzulva egy ilyen gagyi rajzfilm karakterbe?
6
Amennyit láttam a sorozatból, annyi elég is volt. Nem vagyok SW fanatikus. A filmeket imádom, és ennyi. A sorozatok nem igazán érdekelnek.
Egyébként gondolj bele, Ashokáról soha egyik filmben még csak egy rövidke említést sem tesznek. Erre behoznák a 8. részre? Minek? Hogy Skysrácozza Luke-ot? :D
Egy értelmetlen funkció nélküli karakter volt, fenének se kell.
#7 Szóval nem láttad a sorozatot. Ezt akartam tudni.
Hogy mi értelme lenne? Talán lenne egy normális erőhasználó az új filmekben nem csak azok a vicc karakterek amiket belehánytak. Eljutottunk odáig hogy a film csúcspontja amikor egy dühös borzas hajú kisfiú meg egy elkerekedett szemű rémült kislány csatája a nagy összecsapás. Hát ennél a Clone Wars legvacakabb része komolyabb.
Tény, hogy Ahsoka az egyik legjobb és legkomolyabb karakterré nőtte ki magát az évek során (kezdetben idegesítő, éretlen gyerek volt), de a 8.-ik részben semmi keresnivalója
Egyébként Luke eléggé kimeríti az épkézláb erőhasználó fogalmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!