Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz a "nagy...

Szerintetek mi lesz a "nagy meglepetés" a Star Wars: Az utolsó jedi-ben?

Figyelt kérdés
Belengették hogy az eddigi legnagyobb "hűha" meglepetés lesz a széria története során a decemberben érkező új részben, szerintetek mi lesz az?

2017. júl. 26. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Remélem amúgy, hogy Snoke=Plagueis

Mivel Snokeról amúgyis rohadt keveset sőt kb semmit nem tudunk ezért van rá esély hogy vele lesz kapcsolatos

2017. júl. 29. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Az például nagy meglepetés lenne, ha valakit nem fagyasztanának le a film végén :/
2017. júl. 30. 16:47
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Hipereredeti "Én vagyok az apád" fordulat lesz Luke- tól.
2017. júl. 30. 20:00
 14/23 anonim ***** válasza:
És kinek az apja lenne Luke?
2017. júl. 31. 22:35
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

Miért minuszozzák 13-ast és 12-est? A Star Wars Ébredő Erő lényegében az eredeti Csillagok Háborúja béna újrakreáláa volt, csak 40 évvel később. A Star Wars Az utolsó Jedik trailerében pedig láthattunk egy adag lépegetőt... Mondanom kell, hogy ez meg az 5. rész egyik nagy húzása volt???

A Star Wars 8 a Star Wars 5 újraértelmezése lesz, ergo az Ellenállást megtámadja az Első Rend, egyik főhősünk majdnem meghal, de eg másik megmenti, Ray-t Luke tanítja eközben a világ végén. A többiek fogságba esnek, és Ray a megmentésükre siet. Itt az egyik főhőst lefagyasztják, Ray-ből kivágnak egy darabot, és lehet hogy lesz egy "én vagyok az apád" jelenet is, nincs happy end.

Szánalmas amit a Disney csinál, jobban örülnénk egy béna, de eredeti történetnek :(

2017. aug. 1. 08:39
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Snoke=Snoke
2017. aug. 1. 09:23
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Snoke múljtáról jó lenne megtudni valamit.
2017. aug. 1. 09:39
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

,,A Star Wars 8 a Star Wars 5 újraértelmezése lesz, ergo az Ellenállást megtámadja az Első Rend, egyik főhősünk majdnem meghal, de eg másik megmenti, Ray-t Luke tanítja eközben a világ végén. A többiek fogságba esnek, és Ray a megmentésükre siet. Itt az egyik főhőst lefagyasztják, Ray-ből kivágnak egy darabot, és lehet hogy lesz egy "én vagyok az apád" jelenet is, nincs happy end."

Miért írod ezt kijelentő módban?

Honnan tudod hogy ez fog történni?

Megvan neked az Utolsó Jedik forgatókönyve, vagy mi a vérvörös vukif@4z?

2017. aug. 1. 22:05
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

18

Amikor a prequel trilógia futott, akkor Lucast fikázták agyba-főbe, most Lucas a zseni, és a Disneyt kell fikázni. Ők ettől SW rajongók. Engem mondjuk rohadtul idegesítenek, mert ugyanazt mantrázzák mindenhol, mintha valami betanult szöveg lenne.

2017. aug. 1. 22:13
 20/23 anonim ***** válasza:
54%
a 7.rész egyedi története alapján tényleg ilyesmi fővonal várható a 8ban mint amit írt a 15ös.
2017. aug. 1. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!