Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Rey kivel valószínű...

Star Wars: Rey kivel valószínűbb hogy összejönne, Kylo Rennel, Finnel vagy Poeval?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik hapsival fog összejönni (ha összejön) a IX. részben a három közül? Kire van a legtöbb esély, és mi alapján?

Ja, és kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik a kérdésre akarnak, akik az új trilógiát fikázni vágynak azok kíméljenek meg, olvastam eleget, nem vagyok rá kíváncsi! Köszönöm.

2017. dec. 31. 19:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Remélhetőleg senkivel. Ha akartak volna ilyen szálat, akkor azt már el kellett volna kezdjék az előző két részben, így kizárt, hogy a zárásba beleerőltetnék valami semmiből jött szerelmi szálat.
2017. dec. 31. 20:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Az elejétől kezdve Rey és Finn törődnek egymással. Poe és Rey nem hiszem, hogy valaha beszéltek. Kylo is lehetséges, majd meglátjuk. Nekem nem tetszik az ötlet. Kylo max a film végén állhat át. Ezek után erőltetett, hogy "oké, megöltél ezt meg azt, de már vagy 5 perce nem"
2017. dec. 31. 20:16
 3/28 anonim ***** válasza:
65%

szerintem egyértelmű,hogy csubival fog.

a nők szeretik a nagydarab,erős szőrös pasikat.

2017. dec. 31. 20:37
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az elejétől kezdve teljesen egyértelmű, hogy Kylo a legesélyesebb, kb. vagy vele vagy senkivel. 2 éve ezt jó páran még nem akarták elhinni nekem, de így a 8. rész után, szerintem most egyre egyértelműbb.

Az utolsó jedik tükrében, könnyen kilehet jelenteni, hogy Finn kizárva. (Nem mintha a 7. rész végéből ez nem látszott volna, hiszen egyértelműen a barát zónába ragadt. Valamint ha kicsit is a készítők fejével gondolkodunk, akkor látható, túl kézenfekvő megoldást jelentet volna, egyértelműen csak elterelés volt. Most már ehhez kétség se fér...)

A másik aki még szóba jöhet Poe ugyebár... na ez aztán meredek lenne, tekintve, hogy 2 filmen keresztül nem is találkoztak! Valamint 2 filmen keresztül építgették a Rey-Kylo páros kapcsolatát, erre az utolsó filmben összehozzák a fickóval, akivel eddig nem is találkozott és a legtöbb amit elmondhatunk kettejükről, hogy a végén amikor végre köszöntek egymásnak, elég szimpatikusnak találták egymást. Ez már valami! Erre lehet építeni egy lezárást! Mondjuk meglepő lenne az biztos...

A Kylo-Rey párossal kapcsolatba az előző kettőhöz képest viszont ezeregy érvet lehet felhozni, már az eleje óta, ha valaki figyelt, plusz, ha egy kicsit is a készítők fejével próbál gondolkodni... Én a 7. rész óta egyértelműnek tartom, hogy ezek ketten, ha nem rokonok akkor szerelmes pár lesznek és mivel a történet szempontjából érdekesebb az utóbbi verzió, ezért bevallom igazán meglepődtem volna, ha nem efelé mozdult volna a történet. Mindezeket figyelembe véve, furcsállnám, ha a 9. részbe nem ezt a szálat szőnék tovább és kerítenének a közös kis históriájuknak valamiféle lezárást.

(Persze, hogy ez a lezárás mi lesz, arra csak tippjeim vannak. Mivel a készítőkön múlik, voltaképpen a happy end-től kezdve, a megölik egymást-ig bezárólag bármi lehet, de a kapcsolatuk szempontjából ez már részletkérdés...)

2018. jan. 1. 05:50
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Finn kb. esélytelen. Neki ugye tetszik Rey de a lányoldaláról ez csak barátzóna. És ott is marad már illetve Finnek ot van Rose.

Poe-val a két film alatt 2 szót váltott. Kizárt hogy a záró részben összejönnek.

Kylo a legelsélyesebb a három pasi közül. Tetszenek egymásnak és nem hinném hogy csak Snoke kapcsolta őket ennyire össze a 8.részben.

2018. jan. 1. 11:57
 6/28 anonim válasza:
100%

Poe szerintem egeszen biztosan kizarva.

Finn vele lehet, de neki ott van Rose, meg amugy is szerintem csak friend zone, ott nem lesz komolyabb.

En mindig is Kyloval kepzeltem el, ha nem kiderul, hogy az ikertesoja, tesoja, unokatesoja, apja :) akkor Kylo lesz az, kiveve ha egyaltalan lesz Reyel szerelmi szal. Amugy is mostanaban nagy divat ez a rossz fiu, megjelenik a lany, jo fiu tortenet igy lehet, hogy ezt valasztjak, de az is, hogy direkt alakitottak igy, aztan pofara eses lesz a vege. Habar Kylonak egeszen biztosan tetszik Rey es talan Reynek is Kylo, de Kylo lehet, hogy elakarja nyomni az erzeseit, es akkor megoli a lanyt, hatha ezzel megolheti az erzeseit is. De hogyha megoli lehet h megorul es megoleti magat valakivel vagy egy csataban olyan posztra valalkozik ahol meghalhat.

Igazabol barmi lehet ez a rendezok dolga mi majd megyunk es meglatjuk.

2018. jan. 1. 14:44
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Snoke osszekapcsolta Reyt es Kylot, de ne felejtsuk el hogy a film vegen ujra osszeszemeztek, es akkor Snoke mar ket darabban volt. Ergo osszekapcsolva maradtak. Ha van esze a forgatokonyv iroknak akkor ezt tovabb viszik sok sok beszelgetessel. Szerintem a nyolcadik gilm kivalo is lehetett volna ha pl Rey es Kylo kozott megtobb beszelgetes tortenik. Tehat pl Kylo elmeseli a teljesitmeny kenyszeret ami Vader miatt van. Es a Rose Finn szerencsetlenkedes helyett mehetett volna mer az meg nem hianyzott..

Am en is a hetedik resz ota Kylo Rey osszejoveteleben gondolkoztam, szerintem osszejinni nem fognak, max osszegabalyodni, elgondolkodtato h rey nem olte meg az ajult kylot aki a foldon fekudt eszmeletlenul. Hatarozottan van kemia koztuk. Ez sztem egy beteljesuletlen szerelem marad.

2018. jan. 1. 19:31
 8/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Rey-nek nem jön be Kylo, idézem:

"Szörnyeteg vagy!"

2018. jan. 1. 19:36
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

És amikor megfogták egymás kezét az mi volt? Meg miért akarja ennyire visszahozni a jó oldalra?

2018. jan. 1. 20:03
 10/28 anonim ***** válasza:
52%

Vissza akarta, való igaz... Mert látta, hogy nem hajt fejet Snoke-nak, és ő ezt úgy értelmezte, hogy van még benne jóság. De nem jóság volt benne, hanem hatalomvágy, csak saját maga miatt ölte meg Snoke-ot, hogy övé legyen a galaxis

Szerintem a film legvégén, amikor ismét érzik egymást az erőn keresztül, és Rey bezárja a Falcon ajtaját, azt úgy is értelmezhetjük, hogy "hagyj békén, többet ne keress"

2018. jan. 1. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!