Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Rey kivel valószínű...

Star Wars: Rey kivel valószínűbb hogy összejönne, Kylo Rennel, Finnel vagy Poeval?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik hapsival fog összejönni (ha összejön) a IX. részben a három közül? Kire van a legtöbb esély, és mi alapján?

Ja, és kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik a kérdésre akarnak, akik az új trilógiát fikázni vágynak azok kíméljenek meg, olvastam eleget, nem vagyok rá kíváncsi! Köszönöm.

2017. dec. 31. 19:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Pablo Hidalgo azt mondta, hogy amennyiben ellentmondás van a film és a könyv között, akkor a filmben történtek számítanak kánonnak
2018. jan. 3. 21:57
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor oké. Mindenesetre a kommentemben külön választottam a könyvet és a filmet. Ha csak a filmes részt nézzük, akkor is elég sok az utalás. Nem mostam egybe a kettőt, csupán a tükrös résznél (de ettől még egy kisfiú hangja hallatszik a filmben, legalábbis én fiúnak hallottam. A gyerekhangot nehéz nem szerint megkülönböztetni). Szóval nem alapoztam a könyvre egyáltalán, csak leírtam, mi van a könyvben és a filmben kulon-kulon.
2018. jan. 3. 22:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Tetszett ez a kifejtés, érdekes dolgokat tudtam meg. :D Like!
2018. jan. 3. 22:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a könyvben a 3,5,6,7-es pontban leírtak a filmben is megjelennek. Az 5 nem biztos, ugyanakkor lehetséges, mert ott Kylo térdel Rey előtt s vár. Most hogy így belegondolok... Az utolsó jedikben is térdel Rey előtt akkor, amikor Rey bezárja a sólyom ajtaját... Térdet hajt a fény előtt ;) na jó... Befejeztem. Megyek aludni.
2018. jan. 3. 23:08
 25/28 anonim ***** válasza:

A tükrös jelenet valóban érdekes és rejtélyes. A szüleit akarja benne nagyon látni, egész életében rájuk várt, hogy visszamennek érte, hogy megtudhassa kik ők. Nagyon kicsi volt amikor magára hagyták, lehet hogy még csecsemő, ez a tükör a tudatalattija, de mégse kap választ, mert az emlékezet és az idő távolságában teljesen elkoptak az elméjéből az arcok, csak annyi maradt meg benne, hogy voltak szülei... Csak annyit lát, amit egy tükör mutathat, két alakot akiből ő lett.

Kylo azt mondta neki, hogy Rey egy senki, a szülei is azok voltak, akik csak eladták, "hogy vedelhessenek". Akármiért is maradt magára, Kylo nem azért mondta rá hogy egy senki, mert lenézi vagy hogy megbántsa, egyszerűen belelátott a lány fejébe, aki másrészről egy olyan gondolatot is kuporgatott magában, hogy "mi van ha... a szüleim már rég nem élnek és csak sima roncsvadászok voltak" és ebből gondolta, hogy valószínűleg tényleg csak közönséges emberek voltak. Ezért mondja neki Kylo, hogy gyerünk mondd ki, te is tudod az igazságot a szüleidről.

Mégis mitől különleges akkor Rey, miért csak akkor ébredt fel benne az erő amikor megérintette Skywalker kardját? Lehet, hogy az egyik szülőjében benne volt a hajlam az erőre (aki közel ment hozzá a tükörben), egyszerűen csak közönségesen élte le az életét, mert nem tudott róla, vagy nem is akart tudni róla.

2018. jan. 4. 05:29
 26/28 anonim ***** válasza:
A sorban álló sok Rey meg a folytonosságra utal, arra hogy élete minden pillanatában ez a kérdés foglalkoztatja.
2018. jan. 4. 05:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Wow, köszi a hosszú és részletes válasz(okat), meg az összes választ mindenkinek! Egy megjegyzés: az ugye megvan, hogy a most májusban megjelentő Solo filmben lesz egy Kira nevű karakter? (Emilia Clarke fogja játszani ha jól tudom.) Csak gondoltam megemlítem, simán lehet hogy neki több jelentősége lesz mint elsőre gondolnánk...
2018. jan. 4. 13:35
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
A negróval mert az antirasszista feminista neoliberális mittomén mi és azt kell eladni fiú :D
2018. jan. 5. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!