Rian Johnson kicsinyes bosszút állt a Star wars rajongókon?
Nekem olyan érzésem van kedves 79%-os, hogy tudod te is, hogy elég nagy baj van a Disney háza táján a folytatástrilógiát illetően, és ez ennél filmnél csúcsosodott ki, de ezt nem akarod kimondani, mert ahogy írod neked ez élmény volt, meg élvezet és igencsak disszonáns lenne bevallani, hogy igen a Disney a folytatástrilógiát elrontotta.
Ehelyett jön a terelés, hogy a haterek (az csak hab a tortán, hogy "minket" nem a film kritizálóinak nevezel, hanem úgy haternek, mert ez olyan jó kis derogáló terminus) így meg úgy.
Meg nem értem, hogy szándékosan csinálsz úgy mint, aki nem érti, vagy kezdjem el magyarázni még egyszer? Ne haragudj, nem fogom, ha akarod olvasd el újra az összes 64%-os válaszoló által írt választ itt, azokat én írtam ide. (meg bele is fáradtam ebbe, nem lehet összeereszteni a "STARWARSAZTAZJÓÉSKÉSZ általad képviselt mentalitást az én elemzőbb hozzáállásommal)
Ha neked jó, hogy kikiáltod, hogy minden Star Wars filmben volt rengeteg hiba, ebben is van, tehát akkor ez se rosszabb, ez nagyon sovány vigasz lehet, és ez nem menti a helyzetet. Főleg, hogy még csak nem is igaz. Attól, hogy úgy csinálsz, mintha ezt se értenéd, ezt is világosan leírtam, hogy miért nagyon gyönge védelem. De erre is van frappáns válasz, hogy én ülök fordítva a lovon, pedig sajnos nem. Tudod a baj az, hogy ez nem ló, hanem öszvér, és nincs is rajta nyereg. Nagyjából ennyire akarod érteni, amit mondok.
én végig általában véve a Disney folytatástrilógiájának elkészítését kritizálom, te meg már ott tartasz, hogy a filmélményedet akarjuk elrabolni, mi gonosz kritikusok (bocs, haterek), pedig az egyetlen bűnünk, legalábbis nekem, hogy gondolkodni merek, de ehelyett ugye mi vagyunk a disney hater tömeg, meg divat utálkozó...
Nem veszed észre, hogy ezeket a magad nyugtatására írod?
Egyébként elgondolkodtál már azon, hogy ebből így, hogy lesz 9. rész? Mert ez is húzza lefelé a filmet, hogy a saját folytatásának is ássa a sírt. De ezt is írtam korábban, hogy nem lesz meg a hármas tagolása.
Meg nálad újra meg újra előkerül ez a ne gondolkodj, csak nézzél és érezz mentalitás, ez végtelenül rossz hozzáállás, ez már az a pont, hogy akkor tényleg, amit viccből írtam, hogy mozijegy mellé tudatmódosító szer, nem is kell film, élmény úgyis lesz, anélkül is.
Attól, hogy valamire rányomják, hogy Star Wars tudod még nem lesz jó automatikusan, és igenis szabad, lehet, kell is kritizálni. Ha egy film buta, ha a forgatókönyve rossz, ha rosszul bánik a karaktereivel, ha a saját univerzumával megy szembe, ha a saját előzményeinek nekimegy és a folytatásának sírt ás, akkor az nem jó film, hiába vannak benne fénykardok, meg az Erő. Inkább én érzem magam úgy, hogy egy csapat olyan ember van, aki csak azért szereti ezt a filmet is, mert Star wars és kész.
Bár Obi-Wan nem erre mondta, úgy látom ide vág:
"The Force can have a strong influence on the weak-minded."
ui: én részemről távozom (most majd valamelyikőtök írja be, hogy "Ideje volt haterköcsög" vagy valami hasonló színvonalasat, és kacagjatok egy jót, hisz ha ez nem lenne, még a végén gondolkodni is kéne azokon, amiket ide merészeltem írni)
"ezalatt Luke a küldetései között visszament Yoda mesterhez és folytatta a kiképzését, arról nem is beszélve, hogy az Új Remény és a Birodalom Visszavág közötti 3 évben Obi-Wan szelleme folyamatosan tanította."
Erre csak Luke-ot tudnám idézni az új részből:
"Amazing! Every word you just said was wrong!"
Merthogy konkrétan nem, Luke nem tanult Obi-Wan szellemétől, és Yodához sem ment vissza az ep5 után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!