Miért 16-os a karika?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a Baywatch eredetileg 12 karikás volt de módosították.
(Lehetőleg spoiler nélkül) valaki el tudja mondani, hogy miért vitték a felsőbb korhatárra? Esetleg véres jelenet miatt vagy káromkodás az oka?
(Meg szeretném nézni de nem vagyok 16, és érdekel hogy ugye miért tették feljebb)
Ha lehet, spoiler nélkül.
Köszönöm!
#film #mozi #szórakozás #Zac Efron #jelenet #Baywatch #Alexandra Daddario #2017 #Dwayne Johnson #Kelly Rohrbach
2017. aug. 22. 19:12
1/4 anonim válasza:
Pl volt, hogy férfi nemiszervet mutattak, meg elég sok szexuális utalás volt benne.
Nagyon vicces film volt. :D
16/L
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, a moziban a kutya sem foglalkozik vele, mert valamilyen szabály vagy valami előírja, hogy nem küldhetnek el onnan.Láttam egy cikket, amiben írták, hogy négyées kislánnyal nézettek a szülei Anabelle-t, de senki nem tilthatja ki onnan, mert a korhatárbesorolás csak ajánlat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindegyikőtöknek! ♡
Igen azt én is olvastam, csak ugye azért mégiscsak jobb tudni hogy este nem rémálmaim lesznek és anyáékat is könnyebb meggyőzni.
1#, örülök hogy tetszett! :D
2017. aug. 22. 19:56
4/4 anonim válasza:
A mozis szabályozásról röviden: hivatalosan nagykorú felügyelet nélkül nem engedhetnek be gyereket olyan filmre, ami az ajánlás szerint nem való a korosztályának. Más dolog, hogy melyik mozi mennyire tartja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!