Miért kellett a disneynek kukába dobnia az egész star wars kánont a filmek kivételével?
Még a baljós árnyak előtt az egyik író Timothy Zahn megírta a Thrawn trilógiát, ami a jedi visszatér után játszódott, aztán megírták a jedi akadémia trilógiát. Még nem olvastam egyiket sem, de úgy hallottam, hogy elég jól sikerültek. Tehát megvolt írva a történet. A disney erre mit csinál? Kitörölte a kánonból az egészet még a zseniális old republic játékokat is és csinált egy copy-paste 7.rész és gyenge, butyuta, felszínes polkorrekt 8.részt.
Nem rég néztem meg a 8. részt szerencsére nem moziban és kínos volt egész végig. Pont azért nem néztem meg moziban, mert előre tudtam, hogy egy szar lesz. Nem igazán értem miért kellett kukába dobni az egész nem filmes kánont mikor csak annyi lett volna a feladatuk, hogy megfilmesítsék a könyveket amik már régóta megvannak írva.
nehogy azt mondjátok,hogy hamill meg fisher akkora színész kvalitások,hogy ne tudnák könnyen pótolni őket fiatalabb színészekre.
még jót is tenne a csere.
ford már tényleg kérdéses,mert ő nem össze keverhető,de azt majd meglátjuk a solo filmben.
igazából számomra ez sem releváns,hogy ki játszaná őket,mert olvastam a thrawn folytatásokat és engem nem fogott meg.
meg igazából luke sose volt a kedvencem.
ez a jedi akadémiás téma is olyan érdektelen és gyenge könyv volt,hogy a felénél abba is hagytam.
-ilyen kiképzős könyvből a pusztítás útja ami 10 pontos.-
leila kimondottan ellenszenves karakter számomra és solo sem voltam farsangkor.
nekem vader,sidious meg jabba voltak a kedvenceim,meg boba fettből is néztem volna többet.
ezért a folytatást egy nagy ugrással darth krayt-al folytatnám.
magyarul a lényeg,hogy a sithek legyenek a központban,ne már mindig a pipogya jedik meg a haverjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!