Star Wars 9. munkacíme:Fekete gyémánt. Szerintetek mire utal?
szerintem érdektelen.
jelenleg ami érdekes lehet sw vonalon az a han solo film.
és hogy egy vagány űrkaland lesz vajon,vagy pedig egy elba-szott vígjáték bugyuta poénokkal,ismételten porba alázott ikonikus karakterekkel?
Írtam, h a space bear semmire sem utal... De legalábbis valamiféle nagyon szabad asszociáció.
Azt gondolom, a fekete gyémánt elég beszédes, nekem megvannak róla a gondolataim, ezért gondoltam megkérdezni, kinek mi jutna róla eszébe...
A Space Bear tényleg utalt valamire, hiszen Chewy valóban szerepelt a filmben.
Ez alapján a Fekete Gyémánt azt jelenti, hogy Finn-ből jegygyűrű lesz, vagy Kylóból pimp lesz, vagy Reyből néger.
Éppen most hallgattam meg egy Carrie Fisher interjút, és ő állította, hogy a space bear szimbolikus jelentésű. A munkacímen egy panda van... Ami fekete és fehér - ez talán jelzi azt a dinamikát, ami a fény és a sötétség között van ebben a filmben... (?) Rey és Kylo Ren között. Bár eddig én sosem mentem volna el értelmezésben, :D csak miután az egyik főszereplő mondta, ezek szerint tényleg jelentett valamit. Vagy nem, és csak ugratják az embert :)
A Snoke gyűrűje elméletet én is hallottam. Nem volt olyan jó szemem, hogy észrevegyen, neki fekete gyémánt gyűrűje van. Szóval elképzelhető, hogy nagyobb szerepet fog kapni a 9-ben.
Vagy jelentheti a szén legkeményebb formációját, ugyanakkor az egyik leginkább formazhatót is. Nagy nyomás alatt fejlődik ki, s ezek a tulajdonságok előrevetíthetik az egyik szereplő jellemfejlődését? Szerintem benne van a pakliban. Én kylo renre tippeltem volna, más fórumon azt láttam, reyre gondolnak elsősorban. Nekem a fekete szín miatt inkább előbbit jelentené.
Köszi a kommenteket.
#6 Kylo pimp lesz, és futtatni kezdi Rey-t aki már feketének vallja magát mert kiderül hogy a dédapja korun volt, de egymásnak szeretnek végül és a film végén Kylo Finn-ből jegygyűrűt csinál és úgy kéri meg Rey kezét
Poe-ra meg rázuhan egy zongora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!