Star Wars Az utolsó Jedik?
SPOILER
Ha az a nyomorék Anakin vissza tudott térni úgy, hogy lóf... sem tanult életében arról ,hogyan kell egyesülni az erővel, akkor miért nem tér vissza egy szempillantásra, hogy mondja a lökött unokájának, hogy: "Hé te kis hülye taknyos, tedd le azt a szarul vibráló fénybotot és gyorsan álj neki tanulni...!" - E helyett csak Yoda tér vissza és átcseszi Luke fejét... szép.
Obi-Wan sem tért vissza, es Kvájgon sem (nem tudom hogy kell leírni).
Amúgy sztem látták, hogy mekkora szar a sztori és inkább nem folynak bele, hanem elkártyázgatnak valami távoli bolygón.
Szär film. Ugyanolyan, mint a többi dolog, amihez a Dizni hozzányúl.
Nem szeretem a Star Warst, mert egy túlértékelt, erőltetett, túl hosszú ideig húzott, gyerekes és gagyi franchise-nak tartom, de kétségtelenül ez a rész volt a leggyengébb darab.
0/10.
Amúgy meg mik azok a nonszensz dolgok a kulcsszavak között? "Pingvinmalacok"? "Shitek"? Mik ezek? Mi közük a szarvarszhoz? Gondolom, a kérdező nagy humorérzékkel van megáldva.
A "shitek" dolgot még értem, mert a star wars filmek tényleg nagy shitek. Pingvinmalacokat meg nagyjából olyan hat feles/pálinka bedobása után lát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!