Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olvasva itt a sok negatív...

Olvasva itt a sok negatív kommentet elbizonytalanodtam. Egyedül vagyok, aki úgy érezte, hogy az Utolsó jedik az egyik legjobb (ha nem a legjobb) SW film?

Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 17:41
1 2 3
 21/27 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Snoke testőrségének fegyverei rémlenek?"

Úgy látszik, hogy akinek itt nincs fogalma a Star Warsról, az nem én vagyok, hanem te. Az az ostoros bisz-basz jó pár könyvben, képregényben szerepel, meg ha jól emlékszem, a mesében is benne volt. A többi fegyver meg igazából Jabba testőreinek is megvolt.

"3 új típusú csillagromboló rémlik?"

Amik kb. ugyan úgy néznek ki, mint a régiek, mindjárt hasra esek tőlük.

"Az Első rend ostromágyúja rémlik? Az új rohamosztagos fegyverek rémlenek?"

Ha ezek a minimálisan átkozmetikázott cuccok szerinted olyan "hatalmas" újítások, akkor nincs miről vitatkozni.

"A hiperűrsebességű nyomkövetés rémlik"

Ami igazából nem lett elmagyarázva, csak úgy van, de nagyjából semmi értelme, mert Finn, meg a lány simán el tudtak menekülni egy kisebb hajóval.

"És? Felsoroltál pár tételt, majd a végén kijelented, hogy tessék, ez nem Stat Wars film.

Márpedig rögtön az első tételed kapásból igaz az egyik leginkább közkedvelt filmre is."

Akkor leírom lassan, hogy feldogd: A Zsivány egyes NEM az erőhasználókról szólt, hanem arról, hogy egy kém csapat hogy szerezte meg a Halálcsillag terv rajzát. De még így is több fénykard volt benne, mint a VIII-ban.

"Bocsi, akkor mondjam úgy, hogy nem akarlak még látványosabban égetni"

Fú barátom, hát baromira leégettél, ha befejezted a sírást végre, akkor majd kérek zsebkendőt tőled, hogy letöröljem a saját könnyeimet.

"mennyire nem érv egyik "érved" sem?"

Még sem tudtál tételesen reagálni, mert "nincs időd" (pedig azóta is itt eszik téged a fene). Egyébként még itt te vagy az egyetlen, akinek nincs érve, csak annyi, hogy mindenki hisztizik, aki nem ért veled egyet.

2017. dec. 21. 17:23
 22/27 A kérdező kommentje:

Azt mondtad, nincs újítás, bemutattam hogy van, szóval újfent hiába beszélsz mellé, ezt is bebuktad.

De ha ennyire szeretnéd, akkor tessék, nézzük a többi kötekedésed:

"2. Gagyi űrcsata jelenetek, ennél még a 4. részben is izgalmasabb volt, pedig ott nem volt ilyen technikai háttér"

Az Ellenállásnak van néhány hajója, az Első rendnek egy flottája.

Ha te ebből a felállásból komoly űrcsatát vársz, akkor az alapsztorit sem fogtad fel.

1-ből 0

"3. súlytalan karakterek (Poe Demeron szereplésének semmi értelme nem volt kb.), fölösleges jelenetek (a komplett kaszinós rész) "

A Poe Dameron féle szálon keresztül kapott értelmet az Ellenállás végsőkig tartó menekülése.

Vagyis megint csak te nem érted a filmet.

2-ből 0

"4. Nem volt semmi extra látvány, vagy bolygó (eddig minden részben volt valami, pl. Bespin, Tatuin, Coruscant, Kamino stb...ezek is hozzátartoznak az "univerzumhoz") "

2 új bolygót is kaptunk, látványos jelenetből pedig hányat soroljak? A tróntermi harc, Luke az Első rend ellen, hiperűrsebességes cirkálópusztítás, stb.

Vagyis egyszerűen hazudtál.

3-ból semmi.

"5. Komolytalan poénkodások (igen, a régi SW filmekben is volt, csak a mérték rohadtul nem mindegy) "

Az egész filmben nem volt annyi komolytalankodás, mint a Jedi visszatér ewokcsatája alatt.

Vagyis hacsak nem tagadod meg emiatt a Jedi visszatér SW címét is, 4-ből 0

"6. Kaszinó bolygón öltönyös, kosztümös emberek. Érted. Európai ruha viselet egy Star Wars filmben, nagyon illúzió romboló"

Az eredeti birodalmi tiszti egyenruhákat meg egyenesen náci egyenruhákról mintázták. És?

Ha emiatt megtagadod a régi trilógiát is, elfogadható az érved. Ha nem, akkor 5-ből 0

"7. Snoke totál fölösleges szerepeltetése"

Snoke alapvetően határozta meg Kylo karakterének alakulását.

Vagyis újfent csak nem is érted a filmet. 6-0

"8. Számtalan logikai bukfenc (pl. a hajó üldözése, miért nem lőtték le? Mi ez a "hatótávon" kívüli duma? Melyik részekben volt szó eddig hatótávról?). "

Igen, van benne pár logikai baki, de ez az összes Star Wars filmre igaz.

Vagyis nem érv amellett, hogy az utolsó Jedik ne lenne Star Wars film.

Azaz 7-ből 0

"9. Még mindig nincs tisztázva a galaxis "helyzete". Nem tudjuk mekkora az Első Rend, nem tudjuk hogy áll a köztársaság, stb. Azt sem tudjuk, hogy az egész hogy alakult ki. "

Egyrészt a film elég jól felvázolta az arányokat az Első rend és az Ellenállás között.

A Köztársaság vezetéséről tudjuk, hogy megsemmisült.

Ha bővebb infó érdekel, ott vannak a könyvek. És még mielőtt megszólalsz, a császári őrség fegyverzete kapcsán te magad hoztad fel a könyveket, úgyhogy innentől az nem érv, hogy azok nem számítanak.

Vagyis ha csak nem akarod saját magad meghazudtolni, 8-0

"10. Még sorolhatnám, de se időm, se energiám. Semmi baj nincs azzal, ha neked tetszett a film, de ez nem Star Wars. Ezt azért csinálták, hogy pénzt keressenek, sok pénzt."

Azzal sincs baj, ha neked nem tetszett. De ha azt állítod, hogy nem Star Wars, amellé elég komoly érvek kellenének.

Neked pedig azóta sem sikerült olyan érvet hoznod, ami nem a saját értetlenségedből fakad, vagy ami csak erre a filmre vonatkozna. Ez pedig ilyen kijelentések tükrében elég ciki...

2017. dec. 21. 17:53
 23/27 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Az Ellenállásnak van néhány hajója, az Első rendnek egy flottája.

Ha te ebből a felállásból komoly űrcsatát vársz, akkor az alapsztorit sem fogtad fel.

1-ből 0 "

Megint fogyatékos vagy. Szó sem volt "komoly" űrcstáról. Elég lett volna, ha látványos, és nem az Új remény szintjén van (ami akkor, azzal a technológiával teljesen jó volt, ma már azonban kicsit fejlődött a filmtechnika).

"A Poe Dameron féle szálon keresztül kapott értelmet az Ellenállás végsőkig tartó menekülése.

Vagyis megint csak te nem érted a filmet. "

Mitől kapott értelmet, és micsoda?? Az, hogy játsza az önjelölt hőst, aztán Lea elkábítja? Most nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz.

"2 új bolygót is kaptunk, látványos jelenetből pedig hányat soroljak? A tróntermi harc, Luke az Első rend ellen, hiperűrsebességes cirkálópusztítás, stb. "

És a két új bolygón mi volt látványos, vagy fantasztikus? Egy az egybe betették Monte Carlo-t. Húha, mekkora húzás, mindjárt kijárom nekik az Oscar-díjat.

Igen, a Luke féle jelenet jó volt. Azt nem is vitattam, viszont maga a karaktere végig elég béna volt, nem hiszem, hogy ne tudtak volna jobb szerepet írni neki.

"Az egész filmben nem volt annyi komolytalankodás, mint a Jedi visszatér ewokcsatája alatt. "

Az valóban ratyi volt, de legalább az "ember" szereplők nem égették magukat ostoba, Family Guy szintű viccekkel.

"Az eredeti birodalmi tiszti egyenruhákat meg egyenesen náci egyenruhákról mintázták. És? "

Griveous tábornok fejét meg egy dezodor fújókájáról mintázták, és akkor mi van? Ezerszer jobban beleillet a Star Wars világába az egyenruha, mint öltöny, nyakkendő meg esti kosztüm.

"Snoke alapvetően határozta meg Kylo karakterének alakulását."

Miben határozta meg? Tudod, hogy miket beszélgettek kettesben? Vagy hogy hogyan térítette meg? Vagy hogy honnan jött?

"Igen, van benne pár logikai baki, de ez az összes Star Wars filmre igaz"

Ne mossuk össze azt, hogy az előzmény trilógiával vannak logikátlan dolgok, az eredeti trilógiával kapcsolatban, és azt, hogy most alkottak két filmet, modernc technikával, ami tele van ilyenekkel.

"Egyrészt a film elég jól felvázolta az arányokat az Első rend és az Ellenállás között.

A Köztársaság vezetéséről tudjuk, hogy megsemmisült. "

Semmi sincs jól felvázolva, neked lehet érthető, mert kb. 16 éves lehetsz, és szereted a logikátlan Disney meséket, de egy átlag embernek ez még kevés.

Az Új reményben 2 perc alatt érteni lehetett, hogy pontosan mennyi az annyi, mi van a galaxisban, itt még a második rész végén sem teljesen egyértelmű, hogy mi van.

"Neked pedig azóta sem sikerült olyan érvet hoznod, ami nem a saját értetlenségedből fakad, vagy ami csak erre a filmre vonatkozna. Ez pedig ilyen kijelentések tükrében elég ciki..."

Persze nyílván, az, hogy öltönyös és nyakkendős emberek ruletteznek a Star Wars filmben, nyílván az én értetlenségemből fakad, és nem a rendezők igénytelenségéből :)

Szerintem hagyjuk a vitát, te csak azt érted meg, amit meg akarsz, tényleg nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést...

2017. dec. 21. 18:13
 24/27 A kérdező kommentje:

Hm, szóval azt mondod, ez nem SW, mert komolytalanságok vannak benne. Megcáfolom, a többiben is vannak. Visszavágsz, de nem mindegy a mérték. Megcáfolom, volt amiben több komolytalanság is volt. Erre, hát, ööö, na jó, de akkor nem az emberek komolytalankodtak...

Most cáfolhatnám tovább, de azt hiszem ez is elég beszédes.

Remélem megérted, hogy feleslegesnek is tartom bővebben belemenni a kommentedbe!

2017. dec. 22. 01:15
 25/27 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Hm, szóval azt mondod, ez nem SW, mert komolytalanságok vannak benne. Megcáfolom, a többiben is vannak. Visszavágsz, de nem mindegy a mérték. Megcáfolom, volt amiben több komolytalanság is volt. Erre, hát, ööö, na jó, de akkor nem az emberek komolytalankodtak... "

Nem, megint nem figyelsz. Írtam vagy 8 indokot, hogy én miért nem tartom jó SW filnek. Ebből az egyik a komolytalan poénkodás volt, amihez egyből hozzátettem, hogy a többiben is volt, de nem ennyi, tehát már nem mondasz igazat, mert nem cáfoltál te semmit, magamtól írtam ezt oda. De mindegy, ezt most hagyjuk is.

Az, hogy vannak irritáló szereplők (Ewokok, Jar Jar), az egy dolog, de ettől függetlenül egyik filmben sem volt ilyen 14 éves szintű poénkodás. Vagy ha volt, akkor írd ide példaként, mert én nem emlékszem telefonbetyárkodásra, meg hasonlókra.

"Most cáfolhatnám tovább, de azt hiszem ez is elég beszédes."

Hát pedig tényleg cáfolhatnád tovább, mert ez eddig nem cáfolás volt, amit csináltál. Az, hogy vannak hibák az előző 6 részben, az nem mentesíti fel a mostani részeket, továbbá elég érdekes, hogy azt állítot, hogy "új fegyverek vannak", én leírom, hogy ezek már szerepeltek, erre elismered, hogy igen. Akkor minek írtad, hogy új fegyverek vannak? Na erről ennyit.

"Remélem megérted, hogy feleslegesnek is tartom bővebben belemenni a kommentedbe!"

Tényleg felesleges, mert én egy véleményt írtam le, te meg itt gyakorlatilag saját magaddal vezetsz le vitát, és a végén éljenzel, mert "húú, hogy megcáfoltál, meg leégettél".

2017. dec. 22. 13:34
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem kevés bosszantó, vagy számomra gyermeteg jelenettel megtűzdelt film volt, de ezek ellenére jól el tudtam merülni benne.

Összességében jó volt, bár a tavalyi Zsivány egyes jobban bejött.

2017. dec. 22. 14:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Jó, hát van, aki azt szereti, ha lekötözik, és tűsarkú cipővel tapossák a heréjét. Van, akinek a kulturális igényei ilyenek.
2018. jún. 20. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!