Mi a baj a legjobb barátnőmmel?
Miért, eddig elzárva tartották valahol, távol a hirektől? Szerinted úgy élt le 12 évet, hogy még nem hallott afrikai éhezőkről, vagy más hasonlóan sanyarú sorsú emberekről?
Na mindegy, majd ha legközelebb rossz kedve lesz, mondd ezt neki és utána ird le, hogy reagált ^^
szerintem könnyen lehet, hogy a külföldre költözés ártott meg neki.
ilyen korban a lányoknál nagyon fontos a bandázás, a barátnők, a közösség.
valószínű az a kulcs, amit mondott, hogy nem jó nyelvtudása miatt kirekesztve érzi magát.
sajnálom szegényt, a szülei lehet, hogy nem gondoltak erre a lehetőségre, hogy mennyire megviseli a költözés.
Azt lehetne tanácsolni neki, hogy hajtson rá a nyelvtanulásra, hátha így könnyebben lesznek barátai. menjel el külön nyelvtanfolyamokra, esetleg külön iskolán kívüli programokra, ahol gyakorolhatja a nyelvet. esetleg osztályt ismételhete, hogy felhozza a nyelvtudását.
Sajnálom szegény lányt, nagyon nehéz lehet neki az új környezetben. én sokkal idősebb fejjel mentem külföldre, én is nagyon megszenvedtem az elejét.
Szerintem te nagyjából annyit tudz csinálni, hogy tartod benne a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!