Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars rajongók erről a...

Star Wars rajongók erről a teóriarol mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] Én igazából örülnék neki :D De leginkább annak örülnék a legjobban ha Obi Wan leszármazottja lenne :D
2017. dec. 2. 22:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De én egyébként eddig sem arra voltam kiváncsi, hanem hogy Sidius unokája e 😂😂 De ha erőérzékeny akkor Luke meg miért nem vitte magával ? Ez pont olyan :D
2017. dec. 4. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Palpatinnak nem voltak gyerekei.
2017. dec. 6. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:

12

Sose lehet tudni hogy mit hoznak ki belőle. Például nekem fogalmam sem volt róla hogy Pitont Dumbledor kérte rá hogy ölje meg. Meg hogy kémkedjen neki. Ez csak egy példa! Ezért ki tudja, lehet hogy Palpatine unokája. Nem lehet tudni mit hoznak ki belőle. Mert Snoke ugyanolyan kegyetlen mint Sidius. Legalábbis szerintem. Meg én bevallom Palpatinétól nem féltem, Snoke meg nem csinált semmit és annál inkább.

2017. dec. 11. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy te csináltad ezt a vidiot.
2017. dec. 11. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs is youtube csatornám. Fogalmam sincs hogyan kell csinálni.
2017. dec. 11. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Mármint videót.
2017. dec. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!