Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars rajongók erről a...

Star Wars rajongók erről a teóriarol mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] Én igazából örülnék neki :D De leginkább annak örülnék a legjobban ha Obi Wan leszármazottja lenne :D
2017. dec. 2. 22:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Úristen...nem tudom már azt se hogy miről mit gondolok mert annyi teóriat végig olvastam még minden és össze vagyok zavarodva:( xD
2017. dec. 2. 22:49
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

először is ne keverjük össze az sw rajongókat meg azokat akinek tetszett ez az elfuserált tákolmány 7. rész,mert a 2 nem ugyanaz.

a vívásról meg annyit,hogy az erőhasználók tanulnak valami 10 fajta stílusban vívni és akkor idővel letisztul,hogy melyikben a legeredményesebbek.

a mesterek pedig tudják kombinálni a vívóstílusokat így válva még kiszámíthatatlanabbá harc közben.

ezért nem fura hogy hasonló stílusban vívnak egyesek.

ami a fura inkább,ha valaki vívó edzések nélkül használ hatékonyan egy egyértelműen felismerhető vívóstílust.

és a 7. rész ennél a pontnál lesz igazi sci-fi haha.

2017. dec. 2. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

7 stílus van, amiből a Jedi számára egy tiltott. Minden stílusnak megvan a maga erőssége. Valamelyik párbajra, valamelyik több ellenfél ellen, valamelyik távolsági fegyverek ellen, valamelyik offenzív, valamelyik defenzív. Ahhoz képest, mennyire kiosztod, ki rajongó és ki nem, elég casual vagy.

2017. dec. 3. 09:28
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Ez a teória úgy ahogy van egy f*.ság, de komolyan, nem tudok komolyan venni valakit, aki a fénykardot lézerkardnak írja, még mindig, 40 évvel a SW születése után.

Kezdve a vívóstílussal, ami egyébként tényleg hatalmas baromság, hogy a semmiből megtanult vívni ráadásul éppen egy adott stílusban (ami asszem a 4-es, legalábbis Sheev ebben vívott), viszont ez az égvilágon semmit nem bizonyít, csupán egy logikai bakira hívja fel a figyelmet (ami az ébredő erőben elég sok van, szóval semmi új)

Egyébként nem 10, és nem is 7 vívóstílus van, hanem 8 (vagyis igazából 7 +1, ami ugye a Jarr'Kai, a 2 fénykardos vívóstílus, amit pl Revan vagy Ventress használt)

Amúgy kedves 2-es, ez alapján az eredeti trilógia is egy bullshit, mert luke is kb a semmiből tanult meg vívni pár hónap alatt úgy, hogy legyőzte Vadert, aki meg hány száz jedit ölt meg összesen ugye.

Utána meg jön hogy Rey titokban a sötét oldalt választotta, és ezt először azzal demonstrálja, hogy lelő egy rohamosztagost, aki éppen sült lósz**rt akart csinálni belőle? Akkor eszerint a világ összes jedije, sőt embere a sötét oldalt használja, mert meg akarja védeni magát..

Az ezután jövő dolgokról igazából nem tudok mit mondani, egyszer láttam össz-vissz a filmet, meg most majd megnézem ha leadják a TV-ben, a könyvet sem olvastam, de szerintem ez a teória egy baromság.

Erre a kis vitára reagálva nekem tetszett az Ébredő Erő, bár az új trilógiát 100x jobban várom, mert alapból rühellem az egész skywalker famíliát (kivéve Lukeot, mert ő jó arc), és elég nagy SW fannak tartom magam, legalábbis a legends "részlegen", szerintem többet tudok itt a legtöbb kommentelőnél, szóval a saját személyes nézetünket azért ne vetítsük már le több millió (vagy ha a megszállott igazi SW fanokat nézzük, akkor több százezer) emberre.

2017. dec. 3. 15:04
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó de ha a rendezői oldalát nezed a dolognak mondhattak a kaszkadőrnek vagy esetleg maga Daisy Ridley- nek, hogy hogyan kene vívnia és ezt egy előző filmben már lehetett látni ezen van a hangsúly :D És Luke arcáról miért nem írtál semmit ?
2017. dec. 3. 18:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó de ha a rendezői oldalát nezed a dolognak mondhattak a kaszkadőrnek vagy esetleg maga Daisy Ridley- nek, hogy hogyan kene vívnia és ezt egy előző filmben már lehetett látni ezen van a hangsúly :D

Ok, de ezt univerzumon belül hogy magyarázzák meg? Vagy szerinted valaki képes megtanulni valamit úgy, hogy soha nem is hallott róla, ergo elképzelni sem tudja, hogy éppen mit is csinál?

Luke arcáról meg azért nem is írtam semmit, ,mert mint írtam, 1x láttam össz-vissz a filmet 2 éve, szóval elég hiányosak az ismereteim, de ha jól tudom ugye Kylo megölte Luke tanítványait, aki ezért ahelyett hogy bármit is tett volna, inkább száműzetésbe vonult (?)

Viszont fogalmam sincs, hogy mikor volt benne az a rész, ami a videóban van, hogy ,,Látjuk, hogy Luke elviszi tanítványait a bolygóról, Luke pedig sír, hogy hova mennek"

+ mi az, hogy érezte, hogy sokkal több van Rey-ben ezért el sem vitte magával? :'D Pont azért kéne elvinnie hogy Jedit neveljen belőle, és esetleg legyőzze Bent, vagy akár Snoke-ot, nem?:'D Ha már Luke nem volt rá képes

Sokkal nagyobb veszélynek tette volna ki ezzel, mert így simán elcsábíthatja a sötét oldal (amit meg NEM ismer, mivel ekkor még azt sem tudja, hogy erőérzékeny, amúgy fogalmam sincs, hogy pontosabban mikor is jön rá, talán mikor azzal a CGI-vel beszél? Nem tudom, mondom hogy rég láttam már a filmet.

Utána van egy ilyen mondat: ,,Azt se felejtsük el, hogy Reynél van Snoke lézerkardja, igen, Rey botjáról van szó"

Most néztem meg egyébként Rey botját, igen, lehet, hogy az egy fénykard (legalábbis a vége), viszont az a bot túl hosszú még ahhoz is, hogy egy dupla pengés kard legyen szerintem, az meg nem tudom, hogy honnan jött ki innen a következtetés, hogy ez Snoke fegyvere. Eleve Snokeról még azt sem tudjuk teljesen biztosra, hogy erő-érzékeny-e, nemhogy még van-e fénykardja, és ha igen, az hogy jutott Reyhez.

Luke arcára meg végképp nem tudok mit írni.

Tegyük fel hogy igaz, erőérzékeny, és titokban tényleg a sötét oldalt használja. Ebben az esetben viszont szerintem Luke ahelyett, hogy megijedne tőle, levágná, mint egy disznót 5 másodperc alatt. Most komolyan kinek van több esélye, Anakin Skywalker fiának, aki legyőzte Darth Vadert, és a Birodalmat, vagy egy embernek, aki alig pár napja tudta meg hogy erőérzékeny, és ezidő alatt össz-vissz 3x használt BÁRMILYEN erőképességet?

+ Akkor miért nyújtotta egyáltalán oda Lukenak a kardot, miért nem ölte meg?

2017. dec. 3. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

amúgy az a neve annak amikor a feje fölött tartja magasan a kardot lecsapni készen,hogy "sólyom alapállás".

[link]

a középkori pallos vívás egyik alapvető kiinduló helyzete.

de a mennyei királyság című filmben is szentelnek rá vagy 2 percet amikor bemutatják,meg az eredeti conan a barbárban is.

a lényeg,hogy egy vívásban képzetlen biztos hogy nem ismerheti és alkalmazza ezt.

2017. dec. 3. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk a botjával gyakorolgathatott, meg ugye mivel erő érzékeny, ezért gondolom már tudatán kívül is segített neki valamit, de az lehetetlen, hogy egy adott stílust megtanult úgy, hogy még nem is hallott róla.
2017. dec. 3. 19:57
 9/16 A kérdező kommentje:
De tudjuk, hogy Snoke erőérzékeny lazán fogalmazva :D Nézd meg az utolsó jedi elozeteset
2017. dec. 3. 23:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Ok, Snoke erőérzékeny. És a maradék 200 sornyi érvemre mi a válasz? :D
2017. dec. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!