Star Wars! Ti mit gondoltok arról a teóriáról, hogy Snoke igazából Darth Vader/Darth Sidious/Darth Plagueis? Azaz valójában mindegyik Darth Plaguesis.
https://www.youtube.com/watch?v=Mqk8-EQLOMI&t=424s
Röviden annyi, hogy Darth Sidious amikor álmában megölte mesterét, Plaguesis "szelleme átköltözött" Sidious testébe, és gyakorlatilag ők alkották meg Anakin Skywalkert a midi-chlorianok segítségével, hogy majd egy még erősebb testbe költözhessenek. Erre is utalhat, hogy Snoke teste az Ébredő Erőben mintha meg lett volna égetve, pl hiányzik a füle is.
azt gondolom,hogy elég sok kérdés született már erről annak ellenére,hogy az új sorozat eléggé érdektelen lett.
mondjuk ki egy sza-r film.
szerintem sokkal érdekesebb kérdés,hogy milyen mellékszálakról készülnek majd filmek és hogy mikor nyúlnak vére hozzá az old republichoz.
Sztem baromsag.
Snoke sztem Snoke semmi Jar Jar, vagy Maul vagy Ezra, vagy vmi idiota fanatikus agymenese, csupan egy uj karakter. Valoszinu h Sidious egyik eltitkol segitoje mint Jerec a Dark Forces cimu jatekbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!