Hogy tudnám megnézni az American Horror Storyt?
Figyelt kérdés
Mindentől parázok, de tényleg. Az első rész feléig jutottam kb, de a képernyőt letakartam félig. A tartalma viszont(a pszicho dolgok) érdekelnek. Hogy tudnám megnézni?2017. nov. 30. 11:00
1/9 anonim válasza:
Ha ennyire gyenge idegzetű vagy szerintem inkább ne is folytasd.
"pszicho dolgok" alatt pedig nem tudom mit értesz mert én csak hasonlót sem láttam a sorozatban.
2/9 anonim válasza:
Ez a sorozat kocsit se félelmetes, az első évad meg pláne nem.
3/9 anonim válasza:
Mi az istentől félsz ebben a sorozatban?
4/9 A kérdező kommentje:
A pasi pszichiáter... És amiket mond, az tetszik... Amúgy a sárga ruhás down kóros kislánytól parázok
2017. nov. 30. 12:14
5/9 anonim válasza:
Tőle nem kell parázni, nézd csak nyugodtan :)
6/9 anonim válasza:
Ha most félsz akkor mi lesz veled a második évadnál? :D Ugyan így vagyok mint te egyedül képtelen vagyok leülni horrort nézni viszont full érdekelnek a dolgok. A barátnőmmel néztünk annó sokat de egyedül nem merek xd
7/9 anonim válasza:
Nézd a 7. évadot. Abban semmi félelmetes nincsen. De még csak paranormális jelenség sem.
9/9 anonim válasza:
Az AHS-nek vannak ijesztő pillanatai, de amúgy abszolút nem félelmetes. Van egy beteg légköre, ami nagyon nyomasztó tud lenni (különösen a második évadban), de nincs mitől tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!