Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az american horror story...

Az american horror story évadjai közűl melyiket érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb?

2015. jún. 30. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
A második. Asylum.
2015. jún. 30. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem nézd meg mindet,én most a második évadnál tartok ,de nekem az első jobban tetszett.
2015. jún. 30. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én még csak a 2. évadnál járok, de szerintem mindet érdemes megnézni.
2015. jún. 30. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:

#2 & #3 bölcsebb maradt volna, ha csendben marad.

Az első és második évad magasan a legjobb. A harmadikon nagyon érződik, hogy a tiniket célozták meg, ráadásul kiszámítható, de úgy összességében még élvezhető. A negyedikben vannak ragyogó színészi teljesítmények, zseniálisan megrendezett részek, de összességében vontatott a sorozat, bele-bele kapnak szálakba, amiket aztán nem dolgoznak el rendesen, nagyon jó karaktereik vannak, akikkel igazán nem tudnak mit kezdeni stb. meg valahogy az egész nem áll össze egy történetté. Nagyon sokan elkaszálták a negyedik évadot. (Nagyon remélem, hogy az 5. évadra össze akarják kapni magukat.)

2015. jún. 30. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4. válaszoló a tipikus okostojás :D
2015. jún. 30. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a második tetszett a legjobban.

Az első is jó.

A harmadiknak az első egy-két része még úgy-ahogy tetszett, de utána nagyon nem jött be, nem is fejeztem be az évadot. A negyedik nem is igazán érdekelt, de talán egyszer majd megnézem.

Az ötödiket viszont nagyon várom, a sztori és az új szereplők miatt is, remélem jó lesz!

2015. júl. 1. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindet nézd meg sorba, úgy az igazi. De amúgy az első és a második a kedvencem.
2015. júl. 1. 14:15
 8/10 anonim válasza:

Az első nekem nagyon tetszett.

Az Asylum(2.évad) is nagyon jó.

A Coven(3.évad) már nem annyira jött be.

A FreakShow(4.évad) talán a legjobb :)

Megéri megnézni az egészet ;)

2015. júl. 4. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
1, 2, 7 :)
2017. nov. 30. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

1: 10/6

Nekem nagyon klisés volt az egész. Na meg a Harlmon család drámái sem igazán érdekeltek, összességében nem jött be az évad. Inkább undorító volt mintsem ijesztő.

2: 10/9

Az alapötlet és a kivitelezés is jó volt, talán a legjobban sikerült évad. Egyedül talán a földönkívüliekre való magyarázatot hiányoltam. 10/9

3: 10/5

Egy összevisszaság és katyvasz az egész, tele félbehagyott szálakkal és röhejes happy end lezárással.

4: 10/4

Erőltetett és unalmas.

5: 10/4

Az első rész után elakartam kaszálni, annyira klisés és kiszámítható volt, kb mindent a ragyogásból és a 1408-ból emeltek át. A zenevilága tetszett, és voltak szerethető részei is (Valentino és Natasha jelenetei), de a vége egy vicc. Mindenki leáll a gyilkolással és elkezd fészbukozni..

6: 10/7

Az évad semmi újat nem mutat, de mégis a dokumentumfilmes jelleg nekem tetszett. A lezárása ennek sem a legjobb, max az előző három évadhoz képest, de összességében jól sikerült évadnak tartom.

7: 10/7

Ezt az évadot nem rontották el, de igazából sok mindent nem is lehetett elrontani benne, a paranormális jelenségek hiánya miatt. A történet jó volt, bár magyar szemmel nem biztos, hogy minden érthető utánajárás nélkül. Azt viszont ahogyan Andy Warholt bemutatták inkább nem kommentálnám..

2017. dec. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!