Megéri nézni a Trónok Harcát 12 évesen?
Figyelt kérdés
Tényleg nincs mit hozzá tenni a kérdéshez, talán annyit, hogy 1-2 évvel érettebbnek számítok mint a korosztály társaim.2017. nov. 24. 22:55
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom... Bár ti már más korosztály vagytok (kb 3x annyi idős vagyok mint Te) de nekem ez a sorozat 12éves koromban nem biztos, hogy tetszett volna...vagy a fene tudja. Én csak azt tudom mondanki, hogy kezd bele, nézz meg pár részt, és majd meglátod. De ez nem egy Disney mese, hiába királylányok, meg sárkányok. :) Néhol elég durva. Sok benne a dúcérkodás, meg a gyilkolászás, de a karakterek jók. A történet jó. Én azt mondanám, nagy Trónok Harca fanként, hogy egy próbát megér. Legfeljebb megnézed később is. Ha meg nem tetszik, mert túl naturális, akkor félreteszed.
12/13 anonim válasza:
Sok dolog nem csapodna lelenne ennyi idosen szerintem, akarmilyen erett is vagy. Kell hozza valamennyi elettapasztalat, egy kis politikai erdeklodes, hogy atlass mindent es megertsd. A sztori enelkul is jo, de sokkal jobb, ha megerted a dolgok hatteret is, a karakterek melyebb dolgait. Igy lesz igazan elkepeszto az egesz, hogy hogy ki van talalva, minden osszefugg mindennel, es mennyire valosagosak a karakterek meg az egeszanyanyelven, a dolgok mukodese.
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem ne.. kicsi vagy.max 14 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!