Megéri elolvasni a trónok harcát?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni a sorozatot, túl vagyok az 1. évadon, nagyon megtetszett a történet, így gondoltam elolvasom inkább a könyvet, viszont a sorozatban (nyilván a könyvben is) elég bonyolult, és szövevényes a sztori. Nem nehéz úgy értelmezni a könyvet azzal a temérdek szereplővel, hogy az ember nem tud hozzájuk, nem tud a nevekhez egy-egy arcot, egy hangot kötni?2013. júl. 7. 21:53
1/7 anonim válasza:
azt mondják hogy megéri mert sokkal jobb mint a sorozat,amit nehéz elhinni mert maga a sorozat is iszonyat jó,4nap alatt néztem végig
2/7 angela01 válasza:
nem, nekem nem tetszet, de lehet hogy neked tetszeni fog mindenkinek más az ízlése ugy hogy olvasd el és megtudod
3/7 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom :) Mind az öt könyvet elolvastam és igaz, hogy szövevényes, volt hogy egy csomó kevésbé fontos, hanyagolható szereplőhöz nem tudtam arcot kötni, csak a kedvenceimre figyeltem oda. Mármint nyilván nem hagytam ki belőle senki szempontját, de azért nem olyan vészes ez :)
Meg már amúgy sem tudtam várni a következő évadig xD
5/7 anonim válasza:
A könyv jobb. Sokkal részletesebb.
6/7 anonim válasza:
Abszolút megéri. Lehet hogy szövevényes az egész de ha odafigyelsz közben meg lehet érteni. Mivel már láttad az első évadot úgyis valószínűleg azokat a színészeket fogod az adott karakterhez kapcsolni, az ő arcukat fogod odaképzelni.
7/7 anonim válasza:
Most bővebben is kifejthetném, hogy micsoda bűn az, hogy a sorozatot már láttad, de a könyvet még nem olvastad, de inkább csak annyit mondok:
Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!