Miért utálja sok ember a Star Wars: Lázadók sorozatot?
Figyelt kérdés
Nem csak az átlagos tévénézők, de még a keményvonalas rajongók körében sem örvend osztatlan sikernek, sőt megkockáztatom hogy a rajongóknak sem kedveli legalább a fele. Ez miért van? Én semmi kivetnivalót nem találok benne, szórakoztató, izgalmas, esetenként vicces is. Meg tudná valaki indokolni hogy miért nem tetszik? (A "nem tetszik mert gagyi" nem indok.)#sorozat #rajzfilm #Star Wars #animáció #utálat #lázadás #Csillagok háborúja #lázadó #Star Wars - Lázadók
2017. nov. 17. 14:40
1/30 LeonScottKennedy válasza:
Mert egy fos szar. Ezt nem tudom szebben megfogalmazni. Az első évadot még végigszenvedtem, azóta nem nézem, csak hallok róla ezt-azt, és bizony örülök, hogy nem folytattam. Ha neked tetszik az a hányadék valószínűleg nem sok közöd van a star warshoz.
2/30 A kérdező kommentje:
Elhiheted nekem hogy több közöm van a Star Warshoz mint neked vagy akár az emberek többségének. Úgy meg pláne nem túl hiteles a véleményed hogy az első évadnál abbahagytad, megsúgom nem keveset fejlődött sem animáció, sem karakterek, sem pedig történetvezetés szempontjából. De oké, akkor megnyugodtam hogy ezt is divatból utálják, mint a magyarok többsége mindent. Akkor nem velem van a baj hogy nekem tetszik. :D
2017. nov. 17. 15:41
3/30 LeonScottKennedy válasza:
Én ugyan nem divatból utálom. Láttam párszor a filmeket, láttam a clone wars sorozatot, játszottam kotor 1-2-vel, végignyomtam nem egyszer a Jedi Knight szériát, olvastam a Darth Bane trilógiát, a Darth Raven és a Darth Plagueis regényeket egyaránt, és mindezek fényében mondom, hogy szerintem a rebels egy szemét, ami nem egy téren ellent mond és viccet csinál a sw univerzumból, akár csak a Disney másik szennye, a force awakens, ezt pedig felháborítónak tartom. Na és te hogyan is állsz a sw univerzummal?
4/30 A kérdező kommentje:
Hogy hogy állok? AZ összes filmet láttam számtalan alkalommal, a Clone Warsot is végignéztem kétszer is, játékok terén változatos a skála, a Republic Commandotól az Old Republicon át a Battle of Yavinig meg a Lego Star Warsokig mindennel játszottam, könyvből is számos regényt olvastam, a régi trilógia regényeit, Thrawn-trilógiát, Fejvadászok történeteit, van több képregényem, egy kazal enciklopédiám, szabadidőmben pedig szerkesztem és olvasom a Wookieepédiát. És nekem tetszett mind a Lázadók mind a Force Awakens. Egyéb kérdés? :D
2017. nov. 17. 16:02
5/30 LeonScottKennedy válasza:
Ó igaz kihagytam a republic commandot, az is megvolt, illetve egy ideig toltam az old republic mmorpg-t, az eternal throne óta nem játszom mert kissé beleuntam, majd visszatérek hozzá ha jön a következő nagy kiegészítő. És hogy lehet, hogy pont a wookiepedia szerkesztője nem látja azt a borzalmat, amit a Disney művel? A rebels a clone warshoz képest ronda, a sw törvényeivel teljesen ellent mondó dolgok történnek benne, a force awakens pedig mindennek az alja. Az egy bűncselekmény minden ellen, ami star wars, olyan szinten leszarnak mindent ahogy nem szégyellik. Egyedül a rogue one volt rohadt jó a Disney rémuralma óta, de ahhoz meg tudjuk, hogy nem sok köze volt a Disneynek, szerencsére ott nagy szabadságot kaptak a kreatívok, ez mentette meg.
6/30 A kérdező kommentje:
Azt aláírom hogy a TCW jobb volt mint a Rebels, és ez az egy dolog amiért borzasztóan haragszom a Disneyre, hogy nem fejezték be azt. Azért konkréten kakiljanak sünt. De a Rebelsszel nekem semmi bajom, számomra szórakoztató. Igaz hogy az eleje elég bárgyú volt, de pont ezért illett volna tovább nézni mint az első évad, a 2. évad utolsó része pl. elég sok TCW epizódot is kenterbe vert. Nekem a Force Awakens-szel sem volt semmi különösebb bajom. Lehetett volna jobb, de nem panaszkodom.
2017. nov. 17. 16:26
7/30 anonim válasza:
Tudod van ez az ízlés nevű dolog. Még a '70-es években találták fel...
8/30 anonim válasza:
Nekem tetszik :) és a TFA is tetszett. Sőt, úgy vélem, a legjobb dolog ami a Lucasfilmmel történhetett, hogy a Disney felvásárolta
9/30 anonim válasza:
mert a cw-n is érződött,hogy fiataloknak van szánva,de élvezhető volt felnőtteknek is.
a lázadók már az egészen kicsiket célozza meg,a koncepció alapján kb a 6-8 éveseket.
ennél idősebbeknek már élvezhetetlenül naiv,gyerekes sorozat.
ezért.
10/30 LeonScottKennedy válasza:
#8:
Gondolom csak trollkodsz.
Mármint hogy ennyire ostoba nem lehet valaki, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!