Miért utálja sok ember a Star Wars: Lázadók sorozatot?
Őszintén miért utálják ennyire?
Mert rengeteg ember velem együtt nem tud belenyugodni, hogy ez miatt(IS) törölték a Clone Wars utolsó két évadát.
Most rátérnék a sorozatra, elismerem azt hogy bele kellett kezdeniük valahogyan, ami tudjuk nem sikerült jól ( ugye az 1.évad)
A második évadra mindenképpen fejlődtek főleg a végén, ami nekem úgy anblock a Rebels-ből csak ez tetszett.
A harmadik évad háát mit ne mondjak átlagos volt nem tudok kiemelni egyetlen egy részt sem mivel unalmas volt úgy az egész, elhiszem hogy gyerekeknek készült de, azok a fájdalmas és lezsibbasztó vicceknek nevezett valamik, azok a vontatott párbeszédek, az az egyhelyben topogás, rengeteg töltelékrész ami nézhetetlen.
Összességében elismerem azt, amit eddig a Disney letett az asztalra,ugye a 7.rész és a Zsivány Egyes( nekem nagyon tetszettek)
Játékok is kijöttek szépszámmal.
Szép sorban jönnek ki a könyvek és a képregények, és rendszerezve, viszont az animációs film az nagyon gyenge.
#FinishTheCloneWars
#21:
Nem fogok itt elvesztegetni annyi időt hogy leírjak 100 sort. Te sem gondolhattad komolyan, hogy majd itt teleírom az oldalt, mintha más dolgom se lenne csak a gyik-et nézegetni. Egyébként de, kierőszakoltunk magunkból 100 pontot, és igen, a végefelé már elég nehezen ment, kicsit erőltetnünk kellett, de a legtöbb belőle az színtiszta igazság, ott van benne. Az, hogy te csupán egyetlen hibát tudsz felsorolni a filmből az csak a saját tudatlanságodból fakad.
Nincs kedvem felsorolást írni, helyette inkább nézd meg ezt a videót:
Nagyjából egyetértek az elhangzottakkal, aztán a komment szekcióban keresd meg a kommentemet (Bodor Tamás néven), elég hosszan és kicsit talán indulatosan kifejtettem a véleményemet a filmről, na oda elég sok dolgot leírtam, ami a videóban nincs ekmondva. Illetve az arra érkezett válaszokat is érdemes elolvasni, hogy mennyien egyetértenek velem, illetve még én is írtam további dolgokat.
Már láttam ezt a videót
Elmentettem a hozzászólásod, majd ha egy kicsit több időm lesz (hétvégén), akkor reagálni fogok rá. De nem itt, hanem privátban, mert szétoffoljuk a kérdést
#27:
A kommentemmel kapcsolatban:
Egy ponton Kylo Rent véletlenül Sithként írtam le, pedig ő nem az, ezt majd ne vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!