Atrilas kérdése:
A Star Wars 8. előzetesben szerintetek ki az a piros szemű ember és kik azok a piros lézerkardos alakok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 16:14
1/12 anonim válasza:
A 8. résznek még nincs előzetese.
Nem tudom, talán Rey látomására gondolsz? Valószínűleg a jövőt látta, a Ren lovagokkal.
2/12 anonim válasza:
A kérdezőnek: milyen előzetesről beszélsz?
Az első válaszolónak: Rey látomásában se piros szemű ember, se pedig piros lézerkardos ALAKOK nincsenek, mert csak egy ilyen alak van
3/12 anonim válasza:
Második: Oké, nyugodj le és vedd be a dilibogyód. Azért kérdeztem meg, hogy nem-e arra gondol.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a Rogue One- ra (Zsivány Egyes) gondolsz. Ez egy külön történet lesz még Darth Vader idejéből, és nem a 8. rész. ;)
5/12 anonim válasza:
A 2. vagyok
Nyugodt vagyok, köszönöm :) egyébként Rey ott nem a jövőt látta, hanem a múltat, amikor is a Renek lemészárolták Luke tanítványait
A Rogue One előzetesében meg még fénykard sincsen... Piros szemű ember se... De piros ruhás alakok vannak, csak fénykardjuk nincs. Azok Palpatine testőrségének tagjai
6/12 anonim válasza:
A Star Wars 8-nak már van előzetese.
7/12 anonim válasza:
Hol van előzetese a Star Wars 8-nak? :DDDD mindenki meghülyült???
9/12 Rion_marcus válasza:
Gondolom nehéz elolvasni, hogy fan made, vagyis hamis a video :)
10/12 anonim válasza:
Még ha nem is lenne odaírva hogy fan made, a videóból is simán kiderül, mert irtó gáz a látvány meg az effektek. Ordít róla hogy fan made, az ILM ennél egy Mount Everestnyivel jobban tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!