Miért utálja sok ember a Star Wars: Lázadók sorozatot?
Nem, teljesen komolyan gondoltam amit írtam.
De most komolyan, mi a baj a 7. résszel? (És légyszi, hagyjuk azt, hogy az a baj, hogy ep4 copy, unalmas már)
Mi a baj a Zsivány Egyessel, ami gyakorlatilag egy tökéletes film, amiben minden egyben van?
A Rebelsről alkotott véleményed, úgy hogy csak 1 évadot néztél belőle, nem releváns, és nem is érdekel.
És végezetül, mi a gond azzal, hogy végre van egy Story Group, ami minden egyes kiadványt felügyel (könyvet, képregényt, játékot, stb...), így nincsenek ellentmondások a történetek között, mint pl. a Disney éra előtt.
Mindezeket a Disney-nek köszönhetjük! Ezzel szemben mi volt a Disney éra előtt? Futott a TCW, de azon kívül a SW olyan volt, mintha nem is létezne. A Disney alatt viszont újjáéledt egész
#11:
Látom olvasási zavaraid is vannak, én semmi rosszat nem írtam a rogue one-ról, szerintem a 3. rész után a 2. legjobb sw film. Ez a film pedig azért lett olyan jó, mert a Disneynek nem sok köze volt hozzá.
A force awakenssel az a legkisebb probléma, hogy copy. A forgatókönyv kritikán aluli, te beszélsz hiteltelenül "ellentmondásokról", miközben a force awakens tömve van logikátlansággal, oda nem illő humorral, túltolt politikai korrektséggel, és írói dilettantizmussal. A sw univerzum totális meggyalázása volt az a film, és azt a tényt, hogy egyébként undorító, pénzéhes és gyáva módon copy, de még milyen rossz copy, ne is említsük.
"Látom olvasási zavaraid is vannak, én semmi rosszat nem írtam a rogue one-ról, szerintem a 3. rész után a 2. legjobb sw film."
Én csak végigmentem sorban, hogy miket köszönhetünk a Disney-nek, egy szóval se állítottam, hogy te írtál a Rogue One-ra egy rossz szót is.
"Ez a film pedig azért lett olyan jó, mert a Disneynek nem sok köze volt hozzá."
Pont annyi köze volt hozzá, mint az ep7-hez: a Disney adja a pénzt, de filmen csak és kizárólag a Lucasfilm dolgozik.
"force awakens tömve van logikátlansággal, oda nem illő humorral, túltolt politikai korrektséggel, és írói dilettantizmussal"
Például? Nekem speciel csak egyetlen logikai baki jut eszembe, amire nincs magyarázat számomra, a többi dologgal kapcsolatban meg lövésem sincs, mire gondolhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!