A Dokik című sorozatról mi a véleményetek? Nem idegesítő egy-két dolog benne?
Nem olvastam el, amit írtál, mert baromi hosszú, de itt a véleményem, ha még aktuális: most tartok a második évad felénél. Szeretem benne, hogy életszerű, és nem csak azt mutatja, milyen menő orvosnak lenni, meg amúgy abszolút nincs semmi dolgod, csak gyógyítani. Láthatjuk, mennyire nehéz kivívni a tiszteletet, mennyire nincs életük a kórház miatt, hogy mennyi mindenről kell lemondani, és nekem ez a sorozat segít abban, hogy kúrjam fel magam azon, amikor egy orvos bunkó velem, mert nagyon nehéz embernek maradni olyankor, amikor mindenféle unatkozó ember bejárkál hozzájuk valami kitalált izével például. Cox azonkívül, hogy néha tud gyökér lenni, nagyon nagyon fontos szereplő. Az első évadban nagyon sok olyan rész volt, ahol szembeszállt Kelsoval a szar egészségügyi rendszer miatt, és minden szabályt áthágva azon volt, hogy meggyógyuljon a beteg. Az életéből kiindulva szerintem érthető, miért szapul mindenkit, és nagyon rendes, hogy amikor már tényleg minden reményt elvesztettek a srácok, ellátja őket tanácsokkal, és keményen odamondja a véleményét. A srácok (Turk, Elliott és JD) pedig erőd adnak nekem az élethez, hogy én még csak 20 vagyok, de nekik működik az életük úgy, hogy gyakorlatilag gyerekes problémákkal, gyerekesen viselkednek. Mindegyik karakter valóságos, létezik olyan nő, mint Jordan, mind Carla, olyan puncivadász, mint Todd.
Viszont tényleg, ha ennyire idegesítenek a szereplők jellemi, akkor sajnos keresned kell más sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!